Brak i veze

MLADA JE BACALA BIDERMAJER, A ONDA SE OKRENULA KA DRUGARICI! Začuo se vrisak, a zatim su svima krenule suze, nisu mogli da veruju šta je uradila! (VIDEO)

Gest jedne mlade na venčanju izazvao je divljenje, ali mnogi su naveli i kako tako nešto nikada ne bi dozvolili na svom veselju.

05.06.2023 11:01

MLADA JE BACALA BIDERMAJER, A ONDA SE OKRENULA KA DRUGARICI! Začuo se vrisak, a zatim su svima krenule suze, nisu mogli da veruju šta je uradila! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/proposals.video

Mnoge devojke reći će da na venčanjima izbegavaju protokolarno bacanje bidermajera jer još ne planiraju svadbu, međutim, činjenica je da će većina njih među prvima potrčati blizu mlade ne bi li uhvatile taj buket koji će im doneti sreću. Mlada ga, naravno, baca potpuno nasumično, a ona devojka s najspretnijim rukama ili pak ona s najviše sreće biće sledeća koja će izgovoriti sudbonosno "da". 

Naravno, ima i situacija u kojima su mlade optuživane da su namontirale bacanje ne bi li bidermajer dospeo u ruke njihovih kuma ili najboljih drugarica, pa je jedna odlučila da se našali upravo na taj račun. Pritom, imala je i više nego dobar razlog da tako nešto učini. Naime, na njenom venčanju jedna devojka nije ni sanjala da za bidermajer uopšte ne mora da se potrudi, jer će on dospeti pravo u njene ruke, direktno od mlade.

shutterstock.com

Bacanje bidermajera je nešto što devojke željno iščekuju na venčanju

Dok su se devojke na pomenutoj svadbi spremale da isprate jedan od najzabavnijih delova ceremonije, pa su se po protokolu poređale iza mlade, ona se najednom okrenula ka svojoj drugairici koja je stajala iza nje. Na opšte iznenađenje svih svatova ona joj je prišla laganim koracima i pružila joj buket direktno u ruke.

Zbunjena devojka je gledala u drugaricu mladu i nije znala šta se dešava, dok su ljudi oko njih već počeli da se hvataju za široko otvorena usta. 

- Zašto to daješ meni? Zašto, zašto? - pitala je je ona mladu kroz suze.

Kada joj je drugarica kroz osmeh dala znak glavom da se okrene, ona je doživela potpuni šok. Iza nje je stajao momak koji je odmah izvadio prsten, kleknuo ispred nje i zaprosio je. 

Simpatičan snimak drugarice koja misli na svoje najbolje prijatelje i na sopstvenom venčanju, pobrao je simpatije na TikToku, ali je, potpuno očekivano, bilo i podeljenih mišljenja. 

- Sviđa mi se način na koji ova devojka nema problem s prosidbom, čak je i pomogla u svemu... Ali priznajem, ja tako verovatno ne bih mogla - 

- Pustila bih svoju najbolju prijateljicu da to uradi, volela bih da budem deo njene prosidbe -

- Sigurno bih i ja ovo uradila na svom venčanju -

- Zbog ovoga nemam prijatelje -

- Nije bitno koliko volim porodicu i prijatelje, nikad ne bih to dopustio - komentarisali su korisnici mreže.

Prema rečima mnogih, taj gest devojke pokazao je da nisu svi sebični i da je ona želela da napravi poseban trenutak i za svoju drugaricu. S druge strane, pojedinci su komentarisali kako bi im tako nešto smetalo i da ne bi voleli da bace senku na svoj dan. Mnogi su neke Tiktokere koji nisu pokazali razumevanje za taj gest u komentarima nazvali narcisima rekavši da lepe trenutke treba deliti  i da je devojka pokazala veliko samopouzdanje time što je drugarici dozvolila da ukrade jedan trenutak venčanja.

Većina se složila da nema ništa lepše od ovakvih situacija kada zajedničku radost možemo podeliti sa najbližima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)