Brak i veze

ŽELEO JE OTVORENI BRAK, ALI NJEGOVA ŽENA NIJE HTELA DA SPAVA S DRUGIMA: Reakcija ovog muškarca na to je šokantna!

Ispovest jednog oca dvoje dece potpuno je zbunila čak i one najliberalnijih shvatanja.

01.06.2023 22:01

ŽELEO JE OTVORENI BRAK, ALI NJEGOVA ŽENA NIJE HTELA DA SPAVA S DRUGIMA: Reakcija ovog muškarca na to je šokantna!
shutterstock.com

Jedan Britanac koji se predstavio kao Nejt opisao je svoje burno seksualno iskustvo i afere koje ima sa strane iako je, kako tvrdi, u srećnom braku i voli svoju ženu. Kako je rekao, na početku braka supruga i on nisu mogli da se zasite jedno drugog. Međutim, strast se vremenom ugasila, posebno kad su dobili dvoje dece.

U želji da osveži bračnu postelju on je supruzi predložio da probaju otvoreni brak, odnosno da oboje imaju nekoga sa strane. Zgrožena žena je to odbila, ali je on nastavio po svom planu.

shutterstock.com

Žena neće da ima dečka, ali je on sebi pronašao nekoliko ljubavnica

"Žena neće novog partnera"

Prema Nejtovim rečima, oduvek je imao jak seksualni nagon i smetalo mu je što više nema strasti u njegovog bračnoj postelji.

- Ohrabrivao sam ženu da pronađe ljubavnika i da mi posle priča šta je s njim radila. To me loži i verujem da bi to ponovo zapalilo strasti među nama. Ali, ona je to odbila. Ja nju volim, posvećen sam porodici i našoj deci, ali mi nedostaje se*sualnog uzbuđenja. Zato sam odlučio da ipak nastavim s planom, iako moja žena ne želi da ima dečka sa strane - iskren je bio on.

Za početak je napravio profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

- Odmah u startu sam tražio žene koje su i same u braku, a spremne su za avanturu sa strane. Na taj način želim da izbegnem komplikacije i da me ljubavnica posle ne pritiska da se razvedem jer mi ne pada napamet da rasturam porodicu – iskren je bio Nejt.

Kako je objasnio, život je samo jedan i želi sve da proba u krevetu, a to što je oženjen nije mu prepreka da se zabavlja sa strane.

- Kad već nemam kod kuće ono što mi je potrebno, ne vidim razlog zašto to ne bih potražio sa strane. Verujem da mojoj ženi ne bi bilo svejedno kad bi saznala zato sam maksimalno diskretan i sastanke ugovaram kad sam na poslu. Mnogo sam srećniji i zadovoljniji od kad imam ljubavnice - dodao je on.

shutterstock.com

Sve sastanke sa ljubavnicama ugova dok je na poslu, a kod kuće je posvećen muž i otac

Sve ugovara na poslu

Da bi izbegao da mu žena sazna da je vara on sve sastanke dogovora na računaru koji ima na poslu. Tu razmenjuje "vrele" fotografije, lascivne priče i ugovara sastanke s ljubavnicama.

- Ima nekoliko žena s kojima se povremeno viđam. Sve su lepe, zgodne, obrazovane i vrlo zahtevne u krevetu, što meni savršeno odgovara. Trudim se da sa njima ispunim sve svoje intimne želje i maštarije i ne grize me savest zbog toga – rekao je Nejt.

Prema njegovim rečima, kod kuće je privržen muž i otac i ima jedno pravilo koga se strogo pridržava.

- Rekao sam ženama s kojima se viđam da ne smeju da me zovu na mobilni, niti da šalju golišave fotografije. Vikendom sam potpuno nedostupan za njih jer sam tada posvećen ženi i deci. Ne želim da moja supruga u mom telefonu pronađe bilo šta sumnjivo. Jednom prilikom jedna od mojih ljubavnica mi je poslala golišavu fotografiju. Odmah sam je izbrisao, a nju otkačio – ispričao je on.

Sad kad ga žena i odbije i ne želi da ima intimne odnose s njim on nije frustriran jer zna da će tokom nedelje videti neku od svojih ljubavnica.

- Možda zvuči suludo, ali voleo bih da i moja žena ima nekoga sa strane. Iskreno, povremeno me grize savest zbog svega što joj radim iza leđa, ali nisam imao izbora. Moja supruga neće ni da čuje za bilo kakve afere sa strane, čak i kad sam pokušao da joj objasnim da bi to osvežilo naš brak i vratilo strast u našu postelju – dodao je Nejt.

Kako priznaje, razmišljao je i šta bi se dogodilo kad bi saznao da ga žena vara.

- Kad bi zaista našla nekoga uz moje odobrenje to mi ne bi smetalo. Ali, da saznam da je intimna sa drugim muškarcem iza mojih leđa to bi me već povredilo, bez obzira na to što ja to već radim. Ne volim što moram da lažem ženu, ali ovako je najbolje za nas oboje – smatra on.

Kako je priznao, za njegove vanbračne avanture ne zna apsolutno niko, čak ni njegov najbolji prijatelj.

- Diskrecija je ključna kad su ovakve stvari u pitanju. Ne želim na bilo koji način da ugrozim brak, niti da povredim ženu koju volim. A to šta radim sa strane je samo malo dobre zabave u krevetu i izduvni ventil. Monogamija je ionako precenjena i davno prevaziđena, pa ne vidim nijedan razlog da ne priuštim sebi malo sreće i zadovoljstva – zaključio je Nejt.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)