Ispovesti

ONA JE VRELA I EROTIČNA I ISPUNJAVA SUPRUGU SVE ŽELJE: Ali on je i pored toga uradio nešto nečuveno!

Verovala je da su prevazišli probleme, pa sada izgleda bolje nego ikad i trudi se da začini njihovu intimu, ali ni to nije pomoglo.

11.04.2023 22:01

ONA JE VRELA I EROTIČNA I ISPUNJAVA SUPRUGU SVE ŽELJE: Ali on je i pored toga uradio nešto nečuveno!
shutterstock.com

Jedna Britanka rešila je da preuzme stvar u svoje ruke i začini intimni život sa suprugom. Nakon što im je brak posle osam godina i rođenja dva deteta zapao u rutinu ona se potrudila da sve promeni. Naime, njen suprug sada ne krije da je oduševljen njenom maštovitošću u krevetu, ali to izgleda nije dovoljno da ga zadrži samo za sebe.

shutterstock.com

Redovno trenira, izgleda bolje nego ikad i primećuje kako je gledaju drugi muškarci 

Lepša nego ikad

Kako se bračnoj terapeutkinji požalila ta Britanka, ni sama više ne zna šta da radi kako bi sačuvala svoj brak.

- Pre dve godine slučajno sam u mobilnom telefonu videla prepisku mog supruga sa drugim ženama. Bila sam povređena i kad sam ga upitala za vanbračne avanture uporno je sve poricao. Onda sam mu dokaze i njegovog telefona poturila pod nos i nije imao kud. Sve mi je priznao i rekao da je to uradio zato što mu je nedostajao se*s sa mnom nakon rođenja našeg drugog sina. Razgovarali smo o tome i uspeli smo da prevazđemeo probleme, bar sam ja tako verovala - ispričala je ona.

Želeći da sačuva svoj brak i porodicu na okupu ona je uzela stvar u svoje ruke.

- Počela sam da treniram u teretani i ubrzo se moje telo vratilo na staro. Zapravo, sad izgledam bolje nego ikad jer primećujem kako me gledaju drugi muškarci. Oblačim se zavodljivo i svakodnevno imam bjuti rutinu kako bih bila što lepša i privlačnija svom suprugu - dodala je ona.

Istovremeno, radila je i na poboljšanju njihovog intimnog života.

- Kupila sam se*si donji veš i učinila sve da naš intimni život postane "vreo". Kupila sam se*si igračke i ispunjavala svaku intimnu želju svom suprugu. Malo je reći da je bio oduševljen. A, onda sam pre nekoliko nedelja ponovo videla njegovu prepisku sa ženom s kojom me je ranije varao. Iz njegovih poruka shvatila sam da mi je ponovo neveran - ispričala je očajna žena.

Kako je objasnila, ne razume kako je moguće da je opet vara posle toliko truda koji je uložila u njihov brak.

- Osećam se poniženo. On ne samo da ne ceni moj trud, već me ponovo povređuje. Da li je moguće da mu toliko malo značim? Ne razumem gde sam pogrešila, zašto mu je teško da bude veran i zašto mu ja nisam dovoljna - zapitala se ta očajna Britanka.

shutterstock.com

Njen muž je i ranije imao vanbračne avanture, što je izazvalo veliku krizu u njihovom braku 

Voli da švrlja 

Prema rečima bračne terapeutkinje, ne čudi što je povređena kad je uložila toliko truda da oživi njihov intimni život i sačuva brak.

- Muškarci mogu da varaju iz mnogo razloga i to često nema veze sa ženom koju imaju kod kuće. Čak i kad se osećaju dobro u vezi ili braku oni švrljaju i to niikad nema veze s tim da li je neko dovoljno dobar za njih ili ne. Zato ne krivite sebe za njegove prevare, vi ste uradili i više nego što je trebalo da sačuvate brak - rekla je terapeutkinja.

Prema njenim rečima, suprug je taj koji treba da preuzme odgovornost za svoje postupke.

- Moguće je obnoviti vezu i ljubav posle prevare, čak i nakon ponovnog švrljanja. Ali, da bi vaš brak opstao i on mora da bude posvećen tome. Razgovarajte s njim i pokušajte da saznate zašto to radi. Objasnite mu da takvo njegovo ponašanje nećete tolerisati. Bojim se da neki muškarci jednostavno vole da švrljaju i nikad se neće promeniti jer ne vide da rade bilo šta loše time što varaju partnerku - zaključila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)