Ispovesti

SAZNAO SAM DA ME ŽENA VARA: Ali to nije najgore, poruke koje sam pronašao bole više od te afere!

Prevareni muž zatražio je savet terapeutkinje nakon što je doživeo ozbiljan emotivni udarac od osobe sa kojom je čak 18 godina u braku.

19.01.2023 22:01

SAZNAO SAM DA ME ŽENA VARA: Ali to nije najgore, poruke koje sam pronašao bole više od te afere!
shutterstock.com

Jedan Britanac suočio se sa prevarom svoje supruge i obratio se bračnoj terapeutkinji za savet. Kako je objasnio, u braku su 18 godina, imaju dve ćerke od 16 i 14 godina, a prevaru supruge nije očekivao.

Međutim, kako je ispričao u isposveti, to nije najgore s čim se suočio.

shutterstock.com

Vremenom je očajni muž saznao šta je njegova supruga radila s ljubavnikom 

Povređen sam 

Prema njegovim rečima, još voli suprugu, ali nakon saznanja da ima ljubavnika duboko je povređen. Ali to nije najgore jer zbog reči njenog ljubavnika ne može a da se ne zapita s kim je proveo 18 godina u braku.

- Iako naš brak važi za idiličan, posle 18 godina supruga i ja smo više prijatelji nego ljubavnici. Iskreno, nikad nije bila previše stravstvena u krevetu, ali ja sam je takvu prihvatio, nisam tražio, niti očekivao više od nje - rekao je on.

Za ženinu aferu je saznao slučajno videvši poruke nepoznatog muškarca u njenom telefonu. I ne samo poruke, već i njene seksi fotografije u donjem rublju i pervezne poruke koje su razmenjivali.

- Kad sam je suočio sa porukama, priznala je da me je prevarila sa starim prijateljem na koga je slučajno naletela tokom kupovine. Razmenili su brojeve telefona, počeli su da se dopisuju i ubrzo je to preraslo u strastvenu ljubavnu aferu - otkrio je očajni muškarac.

Foto: Shutterstock

 

Izgovori

Kako je priznao, najviše ga je iznenadilo ponašanje njegovo supruge koja je koristila svaki izgovor da izbegne seks s njim i to godinama pre nego što ga je prevarila.

Foto: Shutterstock

Žena je bila, prema njegovim rečima, dugo bila utučena i izbegavala je svaki kontakt sa njim 

- Ja sam uvek bio taj koji je inicirao seks, ali moram priznati da je intimni odnos s njom bio prilično dosadan. Ona je uvek izmišljala nekakve izgovore samo da izbegne seks sa mnom. Pričala je kako je boli glava, stomak, ali je odbijala da ode kod lekara i tako godinama. Ja sam bio pun razumevanja, ali tek sad vidim da su to bili samo izgovori  - iskren je bio taj muškarac.

Poznavajući svoju ženu kao veoma uzdržanu i hladnu, bio je šokiran kad je shvatio da je ona sa svojim ljubavnikom potpuno drugačija.

- Listajući poruke koje je dobijala od tog muškarca, video sam da je naziva "bombom u krevetu". Bio sam šokiran. Ne znam da li sam više ljut što me je prevarila s drugim muškarcem ili činjenice da se oko njega trudila onako kako nikad nije oko mene. Pitam se s kim sam to proveo 18 godina i kako je moguće da je s njim tako strastvena, a ja nikad nisam imao priliku da vidim i upoznam tu njenu stranu - rekao je on.

Naglasio je da želi da sačuva brak, ali se oseća izdanim i veruje da nikad više neće povratiti poverenje u svoju ženu. 

Pixabay

Par je u braku 18 godina i imaju dve ćerke

Savet terapeuta

Bračna terapeutkinja smatra da je normalno što se bori sa različitim emocijama.

- Izdala vas je i trebalo bi da vam se iskreno izvini. Poverenje se neće vratiti preko noći, ali mnogi parovi su uspeli da prevaziđu prevaru i nastave sa brakom. Morate što pre iskreno da porazgovarate s njom i da joj kažete sve šta osećate. Iskreno je pitajte zašto nije zainteresovana za seks sa vama jer jedino zajedno možete da poradite na svom intimnom životu i braku - rekla je terapeutkinja.

Kako je naglasila, neophodno je da sa suprugom razgovara i o njenim željama, da mu iskreno kaže šta je to što joj je nedostajalo u njihovom braku, pa je to potražila van kuće i bračne postelje.

- Jedino iskren razgovor o svemu što vas oboje muči može da spase vaš brak i intimni život  - zaključila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)