Ispovesti UČITELJICA SA SAJTA ZA ODRASLE SE JAVNO OBRATILA MUŠKARCIMA: Ovaj užitak morate da pružite ženi - ne suzdržavajte se! 23:11
Ispovesti KAKO DA NATERAM DEVOJKU DA MI URADI ONO ZA ČIM ČEZNEM VEĆ GODINU DANA?! Muškarac lije suze jer devojka odbija da ga zadovolji onako kako on želi! 23:10
Tetka Saveta SVI MISLE DA ZNAJU DA SPREME BOLONJEZE, a onda je kuvar šokirao: Sigurno niste znali da vam sastojak koji svi stavljamo uopšte ne treba, a da se dodaje MLEKO! 14:01
Odrasli JEDINA TAČNA SATNICA - jedite SAMO do ovog vremena ako želite da smršate! To je jedini način da istopite mast oko kukova i stomaka! 13:45
Strast MRZELA SAM JEDNU POZU DOK JE NISAM PROBALA NA OVAJ NAČIN: Nisam znala da može biti tako dobra! 23:00
Brak i veze MUŽ I ŽENA SVAKE VEČERI MORAJU OVO DA RADE 15 MINUTA: Savet čuvenog Vladete Jerotića još se prepričava! (VIDEO) 14:58
Ispovesti BIO SAM SREĆAN JER JE OTAC NAŠAO DEVOJKU, ALI DOK SAM SE OKRENUO BILA JE U MOM KREVETU: A onda je on došao i rekao mi nešto od čega mi se prevrnuo želudac! 18:45
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 07:20
Odrasli EVO ŠTA SE DEŠAVA U TELU KAD ODLAŽEMO VELIKU NUŽDU! Gastroenterolog UPOZORIO na posledice i otkrio koliko je normalno puta ići u toalet tokom nedelje! 18:45
Brak i veze OTKRILA JE ŠTA NJEN MUŽ GLEDA U TELEFONU I ZANEMELA OD ŠOKA: Odlučila je da mu se osveti na brutalan način, samo je bledo zurio u nju! (VIDEO) 21:01