Ispovesti

PRIZNALA SAM MUŽU DA MAŠTAM O AFERI SA STRANCEM: Njegova reakcija me je šokirala, kako sad da izađem na kraj sa njim?

Želela je da ojača ljubav sa partnerom, a zauzvrat se dogodilo nešto potpuno suprotno.

12.01.2023 22:01

PRIZNALA SAM MUŽU DA MAŠTAM O AFERI SA STRANCEM: Njegova reakcija me je šokirala, kako sad da izađem na kraj sa njim?
shutterstock.com

Svaki bračni savetnik preporučiće potpunu otvorenost u odnosu sa partnerom. Prema njihovom shvatanju, tajne su najveći neprijatelj partnerskih odnosa. Međutim, da li ipak baš svako razmišljanje ili želju treba podeliti sa izabranikom ili izabranicom? Odgovor na to pitanje dobila je jedna udata žena kojoj se iskrenost obila o glavu.

Naime, ona je svom suprugu otkrila da mašta o seksu sa strancem. Mislila je da će deljenjem te intimne želje ojačati njihov odnos i seksualni život.

shutterstock.com

Muž je revoltiran ženinim priznanjem o fantaziji o kojoj mašta

- Trebalo je mnogo hrabrosti da mužu objasnim svoju najdublju fantaziju, ali zbog njegove reakcije požalila sam što sam mu rekla. Mislila sam da će nas deljenje naših fantazija zbližiti, ali to je uticalo na to da se još više udaljimo - počela je svoju ispovest žena koja je iz očaja pokušala da vrati strast u brak, međutim, to joj se obilo o glavu.

U daljoj ispovesti govori i to da voli svog supruga, međutim, uzbuđuju je i misli o drugim muškarcima.

- Poslednjih nekoliko godina osećala sam se zaista uzbuđeno zbog ideje koja mi se već neko vreme vrzma po mislima. Razmišljala sam dugo o tome da imam seks sa strancem. Moj muž to ne može da shvati. Umesto toga, shvatio je kao ličnu uvredu da nije dovoljno dobar za mene. Ja imam 48, a moj muž 51. Još ga volim i veoma me privlači, ali on je ovo veoma loše podneo - govori nesrećna žena koja ne želi da izgubi supruga zbog fantazija.

shutterstock.com

Oduvek je maštala o seksualnom odnosu sa strancem

Iz nemoći da sama reši problem u kom se našla, potražila je pomoć terapeutkinje za parove. Ona ju je pozavetovala da mora da poradi na izgradnji izgubljenog poverenja.

- Možete uveriti svog muža da je ovo fantazija, nešto o čemu uživate da razmišljate, ali da ne želite da to i sprovedete u delo. Dajte mu do znanja da je sasvim dovoljan za vas i deljenje tih osećanja je odraz koliko mu verujete, a ne zato što želite da imate aferu sa drugim muškarcem - poručila je terapeutkinja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)