Ispovesti

NA MOJE OČI SE PIPKALA S KONOBARIMA DOK SMO BILI NA MORU, a onda sam je u krevetu zatekao sa njim! Radili su nešto što nikako ne mogu da joj oprostim, gledao sam u neverici!

Ponižen muškarac podelio je ispovest o svim užasima koje je prošao u braku, tvrdeći da ga je supruga varala i maltretirala svih sedam godina trajanja veze.

26.12.2022 08:05

NA MOJE OČI SE PIPKALA S KONOBARIMA DOK SMO BILI NA MORU, a onda sam je u krevetu zatekao sa njim! Radili su nešto što nikako ne mogu da joj oprostim, gledao sam u neverici!
shutterstock.com

Jedan očajni muškarac progovorio je o višegodišnjem poniženju koje je trpeo u braku. Naime, nakon silnih prevara koje je oprostio supruzi, preko poslednje, budući da ju je počinila s njegovim kumom, nije mogao da jpređe. Uhvatio ih je zajedno i to dok su snimali intimni video.

Želeo je da javno potraži pomoć za sve što ga je snašlo, međutim, zbog osetljive teme nije hteo da otkrije svoj identitet. Ovo je njegova priča.

shutterstock.com

Muškarac je, kako tvrdi, godinama trpeo poniženje supruge

- Žena me je izbacila jer sam se usudio da joj se suprotstavim. Ona kaže da ne mogu da idem kući dok se ne izvinim što je nisam ispoštovao. To je tako tipično za nju. Činjenica je da je pogrešila što je spavala sa mojim najboljim drugarom. Ona želi da im oprostim i zaboravim njihovu vezu, ali zašto bih? - pita se prevareni muž.

Dalje u svojoj ispovesti govori o svim poniženjima koje mu je supruga priređivala tokom braka.

- Ona i ja smo u braku sedam godina. Za to vreme sam se ugrizao za usnu i zažmurio na njene brojne afere. Dozvolio sam joj da mi se podsmeva s raznim muškarcima, od njenog bivšeg dečka do njenog starog šefa. Jednom na odmoru u Španiji se mazila sa nekoliko konobara i drugih turista, dok sam ja gledao na drugu stranu. Ubedio sam sebe da je jednostavno našla oduška nakon teške godine na poslu. Ali spavanje sa mojim kumom je bilo previše - govori taj nesrećni muž u ispovesti za Dejli Star.

shutterstock.com

Ženu je uhvatio na delu sa svojim najboljim prijateljem

Prema njegovim rečima, želja mu je da ona konačno preuzme odgovornost za svoje postupke.

- Snimali su seks i vodili svoju tromesečnu aferu u našem krevetu dok sam ja brinuo o bolesnom bratu. Ona tvrdi da je samo čovek i da svi pravimo greške. Tokom naših zajedničkih godina ona je uvek imala svoj put. Protraćila je naš novac i razgovarala sa mnom kao da sam smeće. Ali kada sam napokon rešio da ne trpim više njena ponižavanja, to joj se ne sviđa. Zajedničkim prijateljima govori da sam izgubio razum i postao nerazuman. Ali nisam. Sve što sam uradio je da se konačno založim za sebe i zahtevam izvinjenje i obećanje da se ništa slično neće ponoviti. To je pošteno, zar ne? Zašto da budem kažnjen kada je ona ta koja se loše ponašala? - pita se taj ponižen suprug.

shutterstock.com

Supruga ga je varala i sa kolegama i sa šefom

On je dobio savete od čuvene Džejn, terapeutkinje portala Dejli Star.

 - Već dugo se tvoja žena sa pravom izvlačila vikom. Osramotila te je i omalovažavala i nije marila za tvoja osećanja ili tvoju reputaciju. Ona ne može da se nosi sa sramotom i suočavanjem. Očigledno misli da je najbolji oblik odbrane napad, ali deluje očajno. Očigledno je da je ona ta koja treba da se izvini i odraste. Ona te je gurnula preko ivice spavajući sa tvojom najboljom prijateljicom - odgovorila mu Džejn u nadi da će mu pomoći da se trgne i nastavi sa svojim životom.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Jordan

15.04.2023 17:46

Ona nije tvoja zena nego je svacija a ti si ocito budala bez samo respektom. Odavno si ti trebao da to ostavis i zaboravis a ne da pitas druge za savet. Kakav savet covece sta je tebi.