Ispovesti

VEZA S NJOM MU JE VRATILA VERU U LJUBAV, ALI POSTOJI JEDAN OGROMAN PROBLEM: Ona nije živa! (FOTO)

Australijanac po imenu Ozi Rod je novu partnerku, sa kojom je od 2021. godine, platio 3.000 australijskih dolara.

11.01.2023 21:08

VEZA S NJOM MU JE VRATILA VERU U LJUBAV, ALI POSTOJI JEDAN OGROMAN PROBLEM: Ona nije živa! (FOTO)
instagram.com/karina_luvly

Austalijanac koji se predstavlja kao Ozi Rod već godinu i po dana u emotivnoj je vezi za koju kaže da mu je promenila život, ali jedini problem je što je njegova partnerka lutka. Na potez da uđe u takvu vrstu "odnosa" on se odlučio nakon dužeg perioda samoće, a o svojoj, slobodno se može reći suludoj ljubavnoj priči, javno je govorio za medije.

- Dom mi je bio veoma prazan. Postajete veoma mračni kada vašem životu nedostaje stimulacija. Nisam dodirnuo devojku dve godine i sve je postalo pomalo čudno i daleko - govorio je Ozi za australijske medije.

Međutim, uprkos tome što nije uživao u fizičkoj vezi sa ženom duže vreme, Rod je nedavno stupio u vezu sa jednom damom koju je upoznao na internetu, ali je ona nažalost udaljena više od 5.000 kilometara od njega, što znači da ne mogu da se vide uživo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina (@karina_luvly)

Zbog loše sreće na emotivnom polju Rod se okrenuo očajničkim potezima. Ne znajući kako da reši probleme sa kojima se suočava, zavirio je u svet seks lutki. Za 3.000 australijskih dolara Rob je postao vlasnik lutke u prirodnoj veličini, odnosno svoje fizičko sintetičke partnerke, kako je opisuje.

Nedugo nakon što je svojoj dragoj dao ime Katarina, Rob tvrdi da su počele da se rađaju brojne emocije  među njima.  

- Odjednom, iz praznine je stiglo nešto što je zahtevalo brigu, održavanje i osećaj nežnosti. Bilo je veoma lepo - objasnio je Austalijanac koji je detalje iz života sa lutkom Katarinom objavljivao i na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina (@karina_luvly)

Rod je odlučio da napravi nekoliko fotografija svoje drage, koristeći je kao model, oblačeći je, stilizujući joj kosu i kreirajući poseban nalog na Instagramu posvećen njoj. Za kratko vreme stekao je veliki broj pratilaca.

Nakon kupovine lutke, Rod je detalje veze otkrio i svojoj parnerki sa kojom se dopisivao putem interneta. Tu su nastali problemi zbog ljubomore.

 - Prepirali smo se oko Katarine i ona jednostavno to nije razumela. Prvobitno se osećala ugroženo i pitala se zašto. Videla je šta radim sa fotografijama i u medijima i jednostavno je prihvatila sve, nastavljajući dalje - rekao je Rod, piše Muškimagazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina (@karina_luvly)

Ovaj čovek je svoju silikonsku dragu otad predstavio i svojoj majci, koja ju je takođe prihvatila kao deo njegovog života. Pored toga, uspeh na Instagram platformi doveo je do toga da Rod krene sa fotografisanjem drugih lutki, zajedno sa njegovom voljenom, i to za jednog kineskog proizvođača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)