Brak i veze

ODBILA JE BRAK KOJI SU JOJ UGOVORILI RODITELJI, ali je za nekoliko godina saznala nečuvenu istinu! (VIDEO)

Indijska influenserka otkrila je pratiocima na toj društvenoj mreži svoju neverovatnu ljubavnu priču.

04.01.2023 17:01

ODBILA JE BRAK KOJI SU JOJ UGOVORILI RODITELJI, ali je za nekoliko godina saznala nečuvenu istinu! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/promaproblems

Odabrati pravog partnera za život oduvek je bilo izuzetno teško, pa i ne čudi što se tradicija ugovorenih brakova u mnogim zemljama sveta, naročito na Istoku, zadržala i do danas. 

Iako sa ove tačke gledišta to izgleda kao uskraćivanje prava na sopstveni izbor, mnogi budući mladenci zaista ulaze u bračnu zajednicu po volji svojih roditelja, što se u nekim slučajevima kasnije ispostavljalo kao dobra opcija. Međutim, jedna Indijka, koja je svoje iskustvo podelila na TikToku, čvrsto je verovala kako njeni roditelji greše 2017. godine pri izboru njenog budućeg partnera, te se drznula da jednostavno odbije želju mame i tate. Međutim, tu se njena više nego interesantna priča nije završila. Naime, kroz nekoliko godina ona je zapravo otkrila da je istog potencijalnog mladoženju na kraju sama izabrala za sebe.

U TikTok snimku koji je influenserka Proma objavila na svom nalogu, ona je otkrila kako je muškarac kog je odbila pre nekoliko godina postao njena velika ljubav. Naime, ona ga je kasnije upoznala preko aplikacije za upoznavanje i zaljubili su se bukvalno preko noći. Ubrzo su rešili da ljubav krunišu brakom. 

- Savršen primer da ono što ti je suđeno dolazi tebi, čak i kada se najmanje nadaš -

- Ovo znači da ne možeš pobeći od svoje sudbine -

- Primer prave osobe, ali u pogrešno vreme -

- To znači da te je on jurio 2 godine -

- Maktub -  komentarisli su korisnici TikToka.

@promaproblems

I will never get over this 🤗 ♬ Ev3ry0ne i5 always c0nnect3d - :/

Mnogi su istakli kako je u Prominom slučaju sigurno sudbina umešala prste, dok je bilo i onih koji su komentarisali kako joj je jednostavno taj muškarac bio srodna duša ali da možda nije bilo njihovo vreme onda kada su mame i tate to zamislile.  

Inače, u snimcima koje poznata indijska Tiktokerka objavljuje, vidi se kako ona uživa sa svojim sadašnjim suprugom, sa kojim često i vežba, pa zajedničko vreme provode u teretani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)