Brak i veze

ŽENA UPALILA KAMIN PA SE ŠOKIRALA KAD JE SAZNALA ŠTA JE BILO U NJEMU: Suprug je od nje skrivao pravo blago, sve je izgorelo za tili čas!

Sve je otišlo u prah i pepeo pa je ovaj čovek na sopstvenoj koži naučio da nije dobro skrivati tajne od supruge

01.01.2023 18:30

ŽENA UPALILA KAMIN PA SE ŠOKIRALA KAD JE SAZNALA ŠTA JE BILO U NJEMU:  Suprug je od nje skrivao pravo blago, sve je izgorelo za tili čas!
shutterstock.com

Da nije dobro skrivati novac od žene na sopstvenoj koži se jedan Italijan. On je ušteđevinu od 20.000 evra sakrio ni manje ni više nego u kamin.

Sve bi bilo u redu da žena koja nije imala predstavu da njen muž tu drži novac  dok nije poželela da se ogreje i upalila kamin.

shutterstock.com

Žena nije imala pojma šta njen muž krije u kaminu

Ušteđevina otišla u prah i pepeo

Kako je kasnije ispričao njen muž umalo ga nije strefila srčka kad je video vatru u kaminu znajući da u njemu čuva pare.

- Mislio sam da je kamin sigurno mesto za skrivanje novca i da nijedan lopov tu ne bi tražio moju ušteđevinu. Moja žena nije znala da sam u kaminu sakrio novac. Svake godine pre nego što počnemo da koristimo kamin ja novac premestim na drugo mesto. Te godine ona je poželela nešto ranije da stavi kamin u funkciju upalila je vatru i umalo me nije stefila srčka kad sam video kako vatra gori  – ispričao je ovaj Italijan.

Tek tada joj je rekao šta je uradio. Nije poznato kako je njegova supruga reagovala kad je saznala za njegovu tajnu ali sigurno je da se nije dobro proveo.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)