Ispovesti

PREVARILA SAM MUŽA I USLEDILA JE OSVETA: Otad nam se život pretvorio u košmar, svakog dana nam upada u kuću!

Ispovest jedne očajne Britanke, koja je zatražila pomoć terapeuta, obišla je svet.

17.01.2023 20:01

PREVARILA SAM MUŽA I USLEDILA JE OSVETA: Otad nam se život pretvorio u košmar, svakog dana nam upada u kuću!
shutterstock.com

Jedna Britanka našla se u pravom košmaru zbog osvetničke afere njenog supruga. Kako je priznala, ona je muža prevarila s bivšim momkom i kad je on saznao za to rešio je da joj se osveti. Na jednu noć je imao seks sa komšinicom, a onda se njihov život pretvorio u košmar.

"Ja sam kriva"

Kako je ispričala ta Britanka, u braku je 15 godina i imaju sina od 13 godina. Njihov brak je upao u kolotečinu kada joj se iznenada javio bivši momak. 

- On je bio ljubav mog života, a prekinuli smo vezu nakon što je njemu iznenada umro brat. Sve je krenulo nizbrdu, potpuno se povukao u sebe i nismo imali drugog izbora nego da raskinemo. Posle toga sam upoznala muža, udala se, rodila dete... Kad mi se bivši javio bila sam u šoku, ali je želeo da se izvini zbog svog ponašanja - ispričala je ona.

S bivšim se najpre našla na kafi, potom na ručku, pa na večeri.  

- Na moju sramotu, započeli smo aferu. Mislim da sam bila uhvaćena u prošlosti. Stvarno volim svog muža i došla sam k sebi nakon nekoliko meseci, okončala sam aferu i otad nemam nikakav kontakt s bivšim.  Nažalost, pre nego što sam okončala sve moj muž ga je video kako me ostavlja blizu naše kuće. Nije mi rekao ništa, već je, umesto toga, postao povučen jer je shvatio šta se dešava – nastavila je ona.

shutterstock.com

U želji da povredi suprugu on je uplovio u romansu s komšinicom 

"Prevario me je sa komšinicom"

Besan i povređen njen muž je te veči otišao u obližnji bar kako bi utopio tugu i naleteo je na komšinicu.

- Te noći završili su u krevetu. Ujutru je došao kući i sve mi priznao. Otvoreno me je pitao da li imam ljubavnika. Rekla sam mu da sam završila s tim zato što njega volim. Bilo je emotivno, ali smo na kraju oboje zaključili da se još volimo i da želimo da ostanemo zajedno. Dogovorili smo se da oboje radimo na poboljšanju našeg braka - ispričala je Britanka.

Međutim, tad se u sve umešala njihova komšinica s kojom je njen suprug imao avanturu na jednu noć. Kako priznaje, njihov život se pretvorio u košmar.

- Ona nam stalno upada u kuću, koketira sa mojim mužem, a meni se podsmeva. To me izluđuje. Ona je stalni podsetnik na sve što je u našem braku krenulo po zlu. Osećam kao da ne može da nastavimo dalje zbog nje - ispričala je ona. 

pexels.com

Odlazak kod bračnog savetnika je prilika da svaki par lakše prebrodi krizu u braku

Savet terapeutkinje

Bračna terapeutkinja od koje je zatražila savet ta Britanka smatra da je njen brak snažan.

- Vi i vaš suprug prošli ste kroz toliko toga zajedno, ali ste i dalje odlučni da vaš brak uspe. Ta snažna veza je ono što će spasti vaš brak. Zamolite svog muža da po poslednji put razgovara sa vašom komšinicom i objasni joj da ne želi više ništa da ima s njom. Mora biti direktan i da joj objasni da je seks s njom bio greška koja se neće ponoviti - rekla je ona.

Teraputkinja je predložila ženi i njenom suprugu da zajedno odu u bračno savetovalište kako bi naučili da lakše prebrode krizu i ojačaju svoj brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)