Ispovesti

ŽENA MI JE OTIŠLA NA ODMOR I NIKAD SE NIJE VRATILA, a ono što je usledilo tek je postalo bizarno! Očajni muškarac traži pomoć!

Ništa nije ukazivalo na to da je nesrećna u braku, čak su razgovarali o deci i osnivanju porodice, otkrio je nesrećni muž koji se bračnom terapeutu požalio zbog odlaska supruge.

13.01.2023 22:01

ŽENA MI JE OTIŠLA NA ODMOR I NIKAD SE NIJE VRATILA, a ono što je usledilo tek je postalo bizarno! Očajni muškarac traži pomoć!
shutterstock.com

Jedan Britanac (38) potpuno je očajan zbog čega je odlučio da se za savet obrati bračnoj terapeutkinji i to nakon što je ostao bez žene. Kako je objasnio, ne može da veruje da ga je supruga hladno prevarila i da se nikad više neće vratiti kući.

On i njegova tri godine mlađa žena u braku su bili pet godina, planirali su bebu i da osnuju porodicu. Prema njegovim rečima, nije ni slutio da će doživeti prevaru u braku i da će njegova žena sve odbaciti zbog avanture sa mlađanim Špancem.  

Shutterstock

Očajan Britanac ne zna šta ga je snašlo nakon jednog letovanja

Želeli smo porodicu

Kako je ispričao, pre dva meseca je najbolja prijateljica njegove žene organizovala sedmodnevno putovanje u Španiju za četvoro bliskih prijatelja. Prema prvobitnom planu i on je trebalo da putuje sa svojom ženom, ali su u želji da uštede odlučili da na put ona ode sama s prijateljima.

- Ništa nije ukazivalo na to da je nesrećna. U braku smo pet godina i u poslednje vreme smo razgovarali o deci i da zasnujemo pordicu. Mislim da je ona to putovanje videla kao poslednju priliku za zabavu - počeo je svoju isposvest očajni Britanac.

Prva dva dana njenog boravka u Španiji sve je bilo u redu. Javila mu se telefonom iz luksuznog hotela u elitnom španskom odmaralištu, gde je odsela s prijateljima.

- Rekla mi je da me voli, da joj nedostajem i da jedva čeka da se vrati kući. Treći dan jednostavno je nestala. Slao sam joj poruke, ali nije odgovarala, pa sam se zabrinuo. Nikad nisam bio ljubomoran pa mi ni na kraj pameti nije bilo da bi mogla da me prevari. Na kraju se javila i rekla kako joj se ispraznila baterija. Narednih dana jedva da smo se čuli i dan pred povratak samo me je obavestila da je odlučila da ostane još nedelju dana - ispričao je Britanac.

Pixabay.com

 
Put njegove supruge u Španiju bio je koban po njihov brak

Svi ćute

I dalje ne sluteći ništa, on je čekao ženu da se vrati kad mu je pozvonio telefon.

- Javila se telefonom i hladno mi saopštila da me je prevarila sa lokalnim Špancem koji je u dvadesetim godinama i da je odlučila da se ne vraća kući. Surovo mi je saopštila da se zaljubila i odlučila da ostane s njim. Bio sam u potpunom šoku, sve mi se činilo kao ružan san iz koga ne mogu da se probudim - ispričao je on.

U želji da sazna šta se dogodilo pozvao je prijatelje koji su bili na putovanju s njegovom ženom, ali oni su  odbili da razgovaraju s njim, što je za njega, kako je otkrio, predstavljalo krajnje bizaran nastavak ionako teške situacije.

- Jednog dana u našoj kući se pojavila njena sestra koja je došla po njene stvari. Ni ona nije htela ništa da mi kaže osim da ju je sestra zamolila da dođe, spakuje njene stvari i pošalje joj u Španiju - rekao je Britanac.

shutterstock.com

Nije ni slutio da žena može tako da ga prevari i surovo ostavi

Savet terapeutkinje

Nakon što ga je pažljivo analizirala njegov slučaj terapeutkinja je rekla da joj sve to  izgleda kao da je njegova žena zapravo pobegla od obaveza i odgovornosti u zagrljaj drugog muškarca.

- Ovo je primer zaista surovog ponašanja. Ako je imala bilo kakve sumnje u vezi s vašim brakom ili nije želela decu s vama, trebalo je da razgovara s vama. Možda je bilo znakova da nešto ne valja, ali koje vi niste videli ili niste želeli da vidite. Moguće je da će "doći sebi" kad prođe prvi zanos i strast sa novim muškarcem i da će poželeti da vam se vrati, ali pitanje je da li ćete vi tada želeti da budete s njom - rekla je bračna terapautkinja.

Ona ga je posavetovala da što pre porazgovara s nekim bliskim prijateljem kome može da otvori dušu ili da potraži stručnu pomoć.

- Ono što je važno u ovom trenutku jeste da ne zadržavate tugu i bes u sebi, već da naučite kako da se nosite s tim. Razgovor uvek pomaže, bez obzira na to da li je u pitanju bliski prijatelj ili stručna osoba. Poverite se nekome, dozvolite sebi da tugujete i prebolite taj  gubitak na način koji je najbolji za vas - dodala je ona.    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

14.01.2023 16:33

"Žena mi je otišla na odmor i nikad se nije vratila." - Članak objavljen u rubrici "Srećna republika"...