Ispovesti

U TAJNOJ SAM VEZI S OŽENJENIM VEĆ DVE GODINE, ALI ON OD MENE SAD TRAŽI NEMOGUĆU STVAR: Na Fejsbuku sam otkrila nešto što me je slomilo!

Mlada žena zatražila je savet od savetnice za partnerske odnose nakon što se našla u bezizlaznoj situaciji, iako u suštini zna da mnogo greši.

09.01.2023 09:05

U TAJNOJ SAM VEZI S OŽENJENIM VEĆ DVE GODINE, ALI ON OD MENE SAD TRAŽI NEMOGUĆU STVAR: Na Fejsbuku sam otkrila nešto što me je slomilo!
shutterstock.com

Neimenovana mlada žena požalila se stručnjaku za partnerske odnose da se našla u bezizlaznoj situaciji nakon što je pre dve godine uplovila u tajnu vezu s oženjenim muškarcem. On je na početku četrdesetih, a ona je od njega mlađa tri godine. Upoznali su se još na univerzitetu, kada su nekoliko puta izašli, međutim, nakon toga su im se putevi razišli. Budući da su potpuno izgubili kontakt, ona je na njega potpuno zaboravila, ali čini se da on na nju nije. Posle nekoliko godina od njega je dobila zahtev na Fejsbuku da budu prijatelji i tako su se ponovo povezali. Najpre je mislila da je to samo jedno osveženo staro prijteljstvo, ali se kroz neko vreme ispostavilo da su uplovili u romansu.

Emocije su se probudile kada su se dogovorili da odu na piće, te su nakon rasplamsanih strasti završili u krevetu. Shvatila je da među njima ima hemije i zaljubila se. Iako joj je sve vreme obećao kako će završiti sa svojom suprugom, jednog dana je na Fejsbuku videla fotografije ultrazvučnog ginekološkog pregleda na kom se videlo da on i njegova žena očekuju bebu. Takođe je saznala da trudnoća već poodmakla, u petom mesecu, kao i da par već ima ćerku.

Iako je bila šokirana saznanjem, ljubavnik ju je uveravao da umesto te bebe on želi da mu ona rodi sina. Ponavljao joj je kako sa njom planira da provede život. 

shutterstock.com

Uprkos ubeđivanju muškarca da osnuju porodicu, žena je zbunjena

- On insistira na tome, a meni je teško da poverujem da će se to ikada dogoditi - priznala je očajna žena u ispovesti koju je sa čitavim svetom podelila na portalu britanskog portala San.

Psiholog ju je posavetovala da je za nju najbolje da ostavi tog muškarca, uprkos osećanjima.

- Takav muškarac nije u stanju da se posveti ni svojoj supruzi, ni vama. On nije realan. Ne može ostati sa svojom ženom i imati pun ili smislen život sa vama - naglasila je psiholog.

Osim toga, podsetila ju je da imati dete sa takvim muškarcem nije fer ni prema njoj, a ni prem njegovoj ženi, a posebno prema devojčici i još nerođenoj bebi. Umesto toga, psiholog je savetovala ženu da joj je potreban neko ko joj je posvećen i slobodan, navevši kako je aktuelna veza samo sputava na tom putu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)