Ispovesti

KAO I SVAKOG DANA OTIŠLA JE NA TRENING I NIJE PRIMETILA NIŠTA NEOBIČNO! A onda je na Božić primljena u bolnicu s nesnosnim bolovima, usledilo je čudo! (FOTO)

Eli Opfer je studentkinja koja je satima ignorisala neobične bolove kakve nikada nije osetila, a kada je otišla u bolnicu, zaprepastila je i samu sebe i svoju porodicu.

06.01.2023 21:01

KAO I SVAKOG DANA OTIŠLA JE NA TRENING I NIJE PRIMETILA NIŠTA NEOBIČNO! A onda je na Božić primljena u bolnicu s nesnosnim bolovima, usledilo je čudo! (FOTO)
Printscreen/Instagram/allyy_op

Eli Opfer iz Klivlenda u SAD je tačno pre šest godina imala regularan dan otišavši ujutru da trenira sa svojim koleginicama navijačicama. Bio je u toku raspust i završila je sa svim studentskim rokovima, pa je odlučila da se posveti vežbanju. Međutim, nije ni slutila šta će se tog božićnog jutra dogoditi. Iako je osetila blage bolove u stomaku, ignorisala ih je dok nije otišla kući. Oni su se, pak, pojačavali pa je pokušavala da se utopli, popivši lek koji bi ublažio tegobe. Budući da nikada nije imala problema s menstrualnim bolovima, to joj je stvorilo sumnju da sa njom nešto nije u redu.

- Bila sam iscrpljena, ali nisam mogla da spavam. Bilo je čudno jer nikada ranije nisam patila od takvih menstrualnih bolova. Ti bolovi su bili zaista jaki - otkrila je Eli, a prenosi britanski San.

Nakon što se na trenutak osetila bolje, čak je ocu pomogla da pomeri kauč, što je bilo posle 40 sati otkako su bolovi uopšte počeli. U jednom tremutku su ponovo počeli, pa su je mama i tata ubedili da ode kod lekara. Tada je već jedva stajala. 

- Nisam mogla da pomislim da nosim dete. Pošto su bolovi dolazili u talasima, na nagovor roditelja sam čak pristala da uradim test na trudnoću da bih bila sigurna. Bio je negativan, a s obzirom na to da je bol bio sve snažniji rekla sam: "Dobro, sad stvarno nešto nije u redu. ipak ćemo ići u bolnicu - ispričala je Eli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ally Opfer (@allyy_op)

 

Nakon što je stigla u bolnicu doktori su joj uradili sve analize i ustanovili da Eli u sebi ima "masu", što je nju prestravilo jer je pomislila na najgore i da ima tumor. Pokušavala je da se sabere, razmišljajući o najgorem, pa se u njenoj sobi okupilo medicinsko osoblje uporno joj postavljajući pitanje da li je nekada bila trudna. Pošto je odgovorila da nije, tek tada su joj doktori rekli da je u 38. nedelji trudnoće i da će morati da je porode.

Eli je imala rizičnu trudnoću jer je njen krvni pritisak bio izuzetno visok i pretio joj je moždani udar. Međutim, sreća u svemu je da je ipak došla na vreme kod doktora jer se u suprotnom ne bi spasla. Iako je bila prestravljena zbog čitave situacije, doktori su je uveravali da je dete dobro, ali da je postavljeno naopako i da će morati da urade hitan carski rez.

Mlada mama nije znala šta ju je snašlo, a za sve to vreme majka je bila sa njom u sali pružajući joj podršku. I pored toga što se nalazila na operacionom stolu nije verovala da će iz nje "izvući dete". Ipak, nakon nekoliko trenutaka čula je plač.

- Onda je postalo stvarno, rodila sam bebu. Još nisam mogla da je vidim, a već su je odveli na vagu i pregled. Sve što sam mogla da pomislim je: "O, moj Bože, jesam li se upravo porodila?", a onda je usledio drugi šok - rodila sam dečaka, prvog dečaka u našoj porodici posle 43 godine - rekla je Ali.

Dete je rođeno zdravo, a prve slike je ovekovečila Elina majka Tereza. Niko nije imao pojma šta se dešava, a kada su svi saznali vest, počevši od njenih sestara, telefon nije prestajao da zvoni.

Uzbuđena majka je tada rekla da je njen sin dobio ime Oliver, a srednje David po njenom ocu. Dete je na svet stiglo na Božić, a odmah nakon toga se vest prošiila i po društvenim mrežama. Nekoliko dana pre fotografije svog sina koji je došao na svet, Eli je objavila fotografiju na Instagramu sa svojim navijačicama, gde joj je stomak zaista bio ravan.

Za Eli je ovo bio istovremeno i najneobičniji, ali i najlepši Božić jer je dobila najlepši poklon. Njen sin sada ima šest godina i veoma je pametan i zabavan dečak. 

- Taj Božić mi je promenio život. Bio je to najbolji božićni poklon za koji nisam znala da mi treba. Oliver je bio zaista pravo božićno čudo - zaključila je Eli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)