Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Odrasli NISAM OBRAĆALA PAŽNJU NA BOLOVE U STOMAKU, ALI KADA SU POSTALI NEIZDRŽIVI, OTIŠLA SAM U BOLNICU: Rekli su mi da imam još 17 meseci života! 07:30
Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli AKO IMATE GLAVOBOLJU, ZABORAVITE NA SIR I ŠUNKU: Ovoga sigurno niste svesni - jedna namirnica je bukvalno okidač za jezivi simptom, a obožavamo je ZIMI! 07:30
Odrasli SPAVALA SAM S DEČKOM, A ONDA JE U MENI NEŠTO PUKLO: Osetila sam probadajući bol, a sve je postalo jezivo kad je stomak počeo nekontrolisano da mi RASTE! 16:17
Odrasli IMAO JE UŽASNE GLAVOBOLJE I PRIČAO NEPOVEZANO: Ali lekari su mu rekli da samo umišlja i vratili ga kući - istina je bila jeziva! (FOTO) 20:30
Odrasli PRVI SIMPTOMI OTKAZIVANJA BUBREGA - jedan neobičan znak javlja se čim ustanemo, a drugi za trpezarijskim stolom! Kada leđa zabole u gornjem delu, stanje je ozbiljno! 18:40
Odrasli USRED NOĆI JOJ JE POZLILO, U BOLNICI JE KOLABIRALA I ZAVRŠILA U KOMI, KAD SE PROBUDILA, POGLEDALA JE RUKE I POČELA DA VRIŠTI: Lekari su verovali da neće preživeti noć 09:40
Odrasli UMALO NIJE UMRLA ZBOG TANGI! Vrištala je od neizdrživih bolova i hitno je operisana - i lekari se zapanjili kada su otkrili UZROK! 12:30
Odrasli ZBOG URASLE DLAKE JE IMAO 9 OPERACIJA, NIJE MOGAO DA HODA 14 MESECI: Zanemario je jedan simptom i to je skupo platio! 09:40
Odrasli DA LI JE KRCKANJE PRSTIJU ZAISTA OPASNO? Poznati lekar razotkrio je veliki mit - postoji li opasnost od pojave artritisa i tremora?! 17:50