Odrasli RAZLIKA IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI, SIGNALI DA JE GLAVOBOLJA PRVI ZNAK RAKA MOZGA: Ovo su najvažniji znaci da nešto nije u redu 14:20
Odrasli POČELO JE PREHLADOM I POVRAĆANJEM, BILA SAM 6 NEDELJA U KOMI, A ONDA SU MI REKLI DA ME ČEKA AMPUTACIJA: Još gore vesti su usledile 18:55
Odrasli STALNO JOJ JE BILO MUKA TOKOM VOŽNJE, jedva je gledala u mobilni i u ekran televizora! A onda su joj lekari snimili mozak i zaprepastili se - nije bio samo u lobanji! 07:30
Odrasli PLAKAO JE OD BOLOVA, LEKARI SU MISLILI DA SVE IZMIŠLJA, A ONDA JE POČEO DA ISKAŠLJAVA KRV: Ovo su simptomi RAKA JEDNJAKA koje je osećao mesecima, ali su mu govorili: To je stres! 12:40
Odrasli NJEN ŽIVOT JE AGONIJA, POČELO JE SA BOLOVIMA U KUKU, A ONDA JOJ JE ČITAVO TELO OTKAZIVALO: Rekli su joj da ima sindrom KRCKALICE ZA ORAHE! 19:40
Odrasli TRPEO JE BOLOVE U GRUDIMA, ALI LEKARI SU GA VRATILI KUĆI - govorili su da je pod stresom i davali mu lekove za smirenje! Ispostavilo se da mu je najveći problem bio što NIJE PUŠAČ! 11:14
Odrasli BILA SAM NADUTA MESECIMA, REKLI SU DA JE SAMO INFEKCIJA, A ONDA SAM ČULA DIJAGNOZU: Čekam da mi kažu koliko ću još živeti 15:05
Odrasli ZANEMEO JE KAD JE VIDEO OVO NA PRSTIMA, POČELI SU STRAŠNI BOLOVI, A LEKARI SU MU DALI 2 GODINE ŽIVOTA: Znam da me čeka patnja do kraja! 13:05
Odrasli GODINAMA JE OSEĆALA DA JOJ SE NEŠTO POMERA U TELU: A onda je otišla na snimanje - lekari su bukvalno pobacali instrumente od ŠOKA! 16:01
Odrasli JA SAM GASTROENTEROLOG, AKO IGNORIŠETE OVAJ HRONIČNI PROBLEM, RIZIKUJETE ŽIVOT! Srbi misle da "nije ništa", posebno pazite tokom praznika 10:20
Odrasli AKO BOL U OVOM DELU TELA NAGLO PRESTANE, TO MOŽE DA BUDE NAJAVA SRČANOG UDARA: 5 neočekivanih znakova infarkta 11:10
Odrasli RAK KOJI SE NAJTEŽE OTKRIVA JE SVE ČEŠĆI MEĐU MLADIMA: Ako primetite ove promene, odmah kod lekara, otkriven je i mogući UZROK širenja opakog oboljenja poput zaraze! 18:45