Ispovesti

OSTAVILA JE DEČKA SAMOG U STANU, KAD SE VRATILA USLEDIO JE ŠOK: Nesrećna devojka ne može da dođe sebi zbog onoga što je zatekla na podu! (FOTO)

Nakon što je tri dana provela kod roditelja Britanka je pronašla ženske čarape i delove veša koji nisu njene a dečko s kojim živi se kune da nema nikakvu aferu sa strane.

05.01.2023 22:01

OSTAVILA JE DEČKA SAMOG U STANU, KAD SE VRATILA USLEDIO JE ŠOK: Nesrećna devojka ne može da dođe sebi zbog onoga što je zatekla na podu! (FOTO)
pexels.com

Jedna Britanka bila je u šoku kada je u kući, u kojoj već tri godine živi sa svojim dečkom, pronašla čipkani donji veš i ženske čarape za koje tvrdi da nisu njeni. Uverena da je partner vara obratila se za pomoć ljubavnoj teraputkinji od koje je zatražila savet.

shutterstock.com

Prvo je pronašla ženske čarape a potom i čipkaste gaćice ali njen dečko negira da je vara

TRAGOVI PREVARE PO CELOJ KUĆI

Kako je objasnila ova žena, već tri godine živi sa svojim momkom i bila je uverena da imaju odličnu ljubavnu vezu. Razumeju se, podržavaju jedno drugo i imaju sjajan intimni život. Sve se promenilo nakon što je ona otišla kod roditelja na tri dana.

- Po povratku kući otišla sam da se istuširam i u kupatilu sam pronašla crne ženske čarape na podu. To nije brend niti broj čarapa koje ja nosim tako da sam odmah znala da nisu moje. Posumnjala sam da me dečko vara i iste večeri sam razgovarala s njim. Međutim, on mi se kleo da nema nikakvu aferu i da nema pojma kako su te čarape završile u našem kupatilu – počela je svoju ispovest ova Britanka.

Momak je pokušao da je ubedi da su se tamo našle slučajno, da su ih možda koristili za brisanje nečaga, ali kako na njima nije bilo ni paučine ni prašine znala je da je laže.

- Nedelju dana kasnije slagala sam naš čist veš u fioku kada sam na delu bračnog kreveta gde on spava primetila da nešto viri. Pomerila sam dušek i izvadila crne, čipkaste ženske gaćice. Ponovo sam razgovarala s dečkom ali me je on ubeđivao da su sigurno ispale nekome kome smo iznajmljivali naš stan – dodala je ona.

Kako je pojasnila, potpuno je zbunjena posebno što ne liči na njenog dečka da je laže i vara.

- Moj partner je vrlo pouzdan, dobro ga poznajem i ne mogu ni da zamislim da bi neku drugu ženu doveo u našu kuću i naš krevet kad ja nisam tu. On negira da ima bilo kakvu aferu a ja ludim – zaključila je ova žena.

shutterstock.com

Da je zaista vara tragove preljube bi sigurno sakrio smatra terapeutknja

Odgovor terapeutkinje

Ljubavna terapeutkinja veruje da joj je dečko zaista veran i objašnjava da zaista ima aferu sa drugom ženom sigurno bi se potrudio da ukloni sve tragove preljube.

- Zar zaista misliš da bi na vidnom mestu ostavio tuđe čarape i gaćice da te zaista vara. Meni se čini da on pokušava nešto da vam kaže ostavljajući ove suptilne tragove po kući. Da li ste pomislili da on oblači ženski veš i čarape? Ako je to slučaj verovatno ga muči ta tajna i pokušava da vam nagovesti o čemu se radi. Ako voli da se oblači kao žena to je deo njegovog identiteta. Mnogi muškarci imaju potrebu da izraze svoju ženstvenu stranu pa razmislite o tome – rekla je terapeutkinja.

Ona je naglasila da oblačenje ženskog donjeg veša ne mora nužno da ima seksualnu konotaciju, niti da je skriveni biseksualac ili gej.

- U svakom slučaju on je i dalje ista osoba koju voliš. Pokušaj bez predrasuda da razgovaraš s njim o tome. Možda će ti se poveriti a ti ćeš svakako saznati razlog misterioznog pojavljivanja ženskih čarapa i donjeg veša u vašoj kući – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)