Tetka Saveta

KAKO DA SPREČITE PUCANJE NAJLON ČARAPA: Žene su otkrile jedan potpuno suludi trik ali deluje!

Rupa na čarapi, koja posebno izbaci iz takta kada vam se negde žuri, ne mora se više pojavljivati uz jedan neobičan savet.

10.12.2022 17:02

KAKO DA SPREČITE PUCANJE NAJLON ČARAPA:  Žene su otkrile jedan potpuno suludi trik ali deluje!
shutterstock.com

Tokom hladnijih dana neke dame ispod pantalona nose najlon čarape kako bi se dodatno ugrejale, a neke ih nose uz omiljene suknje i haljine. Ipak, svima je poznato kako, kao po nepisanom pravilu, čarape puknu nekoliko minuta pred izlazak iz kuće. Bilo da ih zakačimo prilikom obuvanja čizmama ili noktima, njihov vek trajanja zaista je kratak. 

shutterstock.com

Najlon čarape su odličan dodatak svakom stajlingu

 

 Napravljene od tankog materijala, nakon nekoliko nošenja ne mogu više da izdrže rastezanje, pa se stvori jedna mala rupica koja se brzo pretvori u veliku - i možete ih baciti u smeće. Takva situacija, koja posebno izbaci iz takta kada vam se negde žuri, ne mora se više događati - isprobajte jednostavan trik.

shutterstock.com

Čarape uvek puknu tik pred izlazak iz kuće, nepisano je pravilo

 

Nakon što kupite najlonke, pre prvog nošenja, potpopite ih  u vodu i stavite u plastičnu kesu. Dobro je zatvorite i stavite u zamrzivač. Neka tu ostanu preko noći. Zahvaljujući ovoj metodi, elastinska vlakna u čarapama će biti snažnija i čvršća, a čarape će biti znatno otpornije na pucanje, piše Pure Wow.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)