Tetka Saveta

SVE VREME SMO UKRASNU KESU ZA POKLON POGREŠNO KORISTILI! Evo u čemu je trik!

Jedna naizgled obična stvar izazvala je opštu raspravu na internetu. Oduševićete se ovim saznanjem o pakovanju darova.

01.12.2022 13:02

SVE VREME SMO UKRASNU KESU ZA POKLON POGREŠNO KORISTILI! Evo  u čemu je trik!
FOTO:Shutterstock

Poklon koji kupujemo za najdraže i za posebnu priliku, zahteva lepo pakovanje pa mnogi od nas se često odluče za ukrasne kese, koje daju posebnu sofisticiranost i značaj poklonu. U prodavnicama ih možemo naći u najrazličitijim dizajnima i veličinama ali zajedničko za sve je da su na njima drške poput pertli za patike. Mnogima nije jasno i dalje zbog čega su se proizvođači odlučili za ovakav dizajn te je mnoge to zbunjivalo. I dok su neki mislili kako krajevi tih nazovimo "pertli" imaju svrsishodnu namenu, da se izbegne cepanje rupuice usled većeg tereta, izgleda da su one ipak imale drugu funkciju.

Koliko god razmišljali i eksperimentisali,  sigurno se nećete dosetiti po kom mehanizmu funkcionišu. Na tiktoku se pojavio snimak koji objašnjava zbog čega su "pertle" tu i čemu služe te male kvačice. 

Naime, u snimku jedna korisnica ove društvene mreže demonstrira korišćenje i kompletno pakovanje poklona a ono se sastoji u jednostavnom triku. Svaka od pertli se provlači na suprotan kraj u rupicu, a onda se zategne središnji deo povlačeći drške spolja, kako bi se kesa zatvorila. Malo je reći da su korisnici bili iznenađeni i oduševljeni ovim saznanjem, ali je bilo i drugih reakcija.

- Sve ove godine nisam znala za to...-

- Nemam strpljenja.-

 

 

- Uradila sam ovo i vikala sam jer niko nije mogao da otvori to.-

- Realni problemi.-

- Deci će biti potrebno vreme da otvore to na ovaj način-

- Šokirana sam- ređali su se komentari.

Iako su neki priznali kako godinama zatvaraju kese na ovaj način, drugi su bili pomalo skeptični za ovu metodu rekavši kako se plaše da neće to naići na oduševljenje onih koji otvaraju poklon. Ipak većina je bila zahvalna devojci na podeljenom triku, rekavši kako im je olakšala posao, te da je ovo odličan način pakovanja poklona u celosti. Mnogi su pribegavali lepljivim trakama kako bi zatvorili kesu ukoliko nisu želeli da bude uočljivo šta se u njoj nalazi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)