Tetka Saveta

KAKO SE PRAVILNO ODLEPLJUJU PAPIRIĆI: Ovaj trik se vam uštedeti i živce i stikere koje svakodnevno koristimo (VIDEO)

Šarene blokčiće sa lepljivim papirićima koristimo u svakodnevnim aktivnostima, da li za spremanje ispita ili kao podsetnik za svakodnevne obaveze, međutim, sve vreme ih pogrešno koristimo i činimo ih gotovo neupotrebljivim.

27.11.2022 19:30

KAKO SE PRAVILNO ODLEPLJUJU PAPIRIĆI:  Ovaj trik se vam uštedeti i živce i stikere koje svakodnevno koristimo (VIDEO)
shutterstock.com

Nezavisno od toga da li ste učenik, sudent ili već uveliko zaposlena osoba, podsetnici su vam neophodni. U moru infromacija koje naš mozak tokom dana upije, često se desi da one baš bitne zaboravimo ili potpuno previdimo. Zato je potrebno zapisivati.

Najpraktičniji za to su blokčići sa samolepljivim papirićima. Uvek ih možemo imati uz sebe umesto glomaznih rokovnika, praktični su i mogu delovati kao da su deo lepe dekoracije na našim radnim stolovima.

shutterstock.com

Samolepljive stikere ceo život pogrešno koristimo

 

Svi roditelji znaju koliko često deci ispisuju poruke upravo na ovakvim stikerima podsećajući ih na njihove obaveze dok su oni odsutni zbog posla ili drugih aktivnosti. Dakle, već smo ustanovili koliko su ovi podsetnici korisni u svakodnevnom životu i koliko ih svi koriste bez obzira na to kojim se poslom bave ili u kom su starosnom dobu. Ono što ne znamo jeste da ceo život pogrešno koristimo ove papiriće i time im smanjujemo funkcionalnost.

 

 

Jedan mladić je na Tik Toku objavio video u kojem pokazuje kako se pravilno odlepljuju papirići i time oduševio javnost. Više od 30.000 lajkova dobio je ovaj snimak koji je ubrzo postao viralan na internetu. 

"Spasio si mi život"

"Sačuvao si mi 10 evra godišnje"

" Nikad ovo nisam isprobala"

" Isprobao i deluje", samo su neki od komentara ispod ovog snimka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)