Tetka Saveta

I VI STE OD ONIH KOJIMA NEDOSTAJE PROSTORA ZA ODEĆU U ORMARU? Potreban vam je samo jedan predmet i mesto će nastati u trenu!

Pre nego što odlučite da kupite veći plakar, treba da znate da postoje drugi načini kako da utrostručite prostor koji vam je potreban za odlaganje garderobe.

29.11.2022 11:01

I VI STE OD ONIH KOJIMA NEDOSTAJE PROSTORA ZA ODEĆU U ORMARU? Potreban vam je samo jedan predmet i mesto će nastati u trenu!
Shutterstock

Pored večitog "nedostatka odeće", čak i kada su ormari puni, žene su u još većem problemu kada u plakarima nemaju dovoljno prostora za svoje omiljene komade garderobe. Budući da većina pripadnica nežnijeg pola muče istu muku, jedna je rešila da pomogne svim damama i otkrije jednostavni trik pomoću kog ona taj problem rešava na veoma lak način.

Na TikToku se inače mogu pronaći jednostavna rešenja za gotovo sve probleme koji nas muče u domaćinstvu, naročito kada su u pitanju kuhinja, higijena ili uređivanje doma, a evo i jednog rešenja za organizaciju ormara i to pomoću limenki ili konzervi. Sve što vam je potrebno jesu vešalice koje inače koristite, ali one čija se "glava" može okretati.

Tiktokerka Holi Vlogs pokazala JE kako jednostavno odlaže svoju odeću, povećavajući na taj način prostor u ormaru za korišćenje. Ona je iskoristila zatvarače od limenki i konzervi kao mehanizam za pričvršćivanje provukavši zatvarač kroz glavu jedne vešalice, a onda na njegovu rupu zakačila sledeću vešalicu i tako redom.  

- Radim ovo godinama! To je najbolji trik koji sam otkrila sa 14 god (sada imam 24) -

- Briljantno, hvala.

- Jes, sada mogu kupiti više odeće - komentrisale su oduševljene Holine pratiteljke.

Korisnice mreže bile su oduševljene trikom, primetivši da na taj način njihova odeća zaista zauzima manje prostora, te da je posebno efikasan za manje prostore i stanove gde treba znati iskalkulisati s raspoloživim mestom. Mnogi su se našalili da će morati da kupuju malo više dijetalnih sokova kako bi došli do zatvarača koji su "očigledno veoma korisni u domaćinstvu".

Znači sve što treba imati jesu zatvarači od limenki i konzervi, a sve ostalo je stvar umeća pakovanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)