Tetka Saveta

KAKO DA VIŠE NIKAD NE OPERETE SUDOVE? Postoji način, jedan snimak potpuno je zaludeo ljude, ređaju se komentari!

Trik koji je prikazan na TikToku potpuno je oduševio korisnike te društvene mreže, ali ih je jedna stvar ipak razočarala.

24.11.2022 15:01

KAKO DA VIŠE NIKAD NE OPERETE SUDOVE? Postoji način, jedan snimak potpuno je zaludeo ljude, ređaju se komentari!
shutterstock.com

Svi koji su se makar jednom u životu zatekli u kuhinji u kojoj je sudopera bila krcata sudovima, znaju da i samo pogled na nju može da stvori neprijatnost, a domaćicama čak i glavobolju. A ono što čitavu stvar u vezi sa higijenom kuhinje čini još težom jeste činjenica da kada ste se rešili sudova od jednog obroka, eto stižu drugi i tako ukrug. Imate osećaj kao da nikada ne možete da ih se rešite, čak i ako imate sudo-mašinu jer je nju neophodno napuniti do kraja, a zatim i isprazniti i ponovo popuniti.

Naravno, lepo ručavanje i porodični obroci trebalo bi da budu redovni i podrazumevajući, međutim, situacije nekada zahtevaju od nas da jedemo s nogu zbog žurbe i obaveza. Upravo je u takvim situacijama teško pronaći način kako da zaobiđemo prljanje tanjira i punjenje sudopere, budući da nemamo dovoljno vremena i za serviranje i za kasnije čišćenje.  

Ipak, čini se da postoji način ako je verovati jednom korisniku TikToka, koji je pored mnogih praktičnih trikova na toj mreži objavio i snimak na kom je prikazano kako da se sudovi nikad ne zaprljaju. On navodi da je u pitanju jedan nestvarno lagan trik i da je sve što nam je potrebno jedna obična providna folija.

Njome se, naime, može obložiti tanjir u koji se zatim sipa jelo, a nakon što se obrok završi, ostaci se lepo sakupe pomoću folije i zajedno sa njom se bace. To, naravno, ne može da važi za supe i sva ostala čorbasta jela, ali za sve ostalo da, tvrdi Tiktoker.  

Korisnici mreže nisu krili oduševljenje prikazanom idejom.

- Čovek živi u 2030. godini -

- Bravo, legendo! -

- Ti si fakultet, brate -

- Ja kad se udam -

- Hahaha tooo - oduševljeno su komentarisali pratioci.

I dok su mnogi u tome videli sjajan praktični savet, neki su se požalili kako na taj način ne mogu da jedu pasulj, supu i druga čorbasta jela. Bilo je i onih koji su naveli da im je praktičnije da operu posuđe da umotavaju iskorišćenu foliju, a neki su išli u detalje i komentarisali kako je plastika kancerogena i da je treba izbegavati.

Iako je bilo i oduševljenih žena, muškarci su se najviše obradovali ideji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)