Zanimljivosti IZ STANA STRASTVENOG PUŠAČA ŠIRIO SE NESNOSAN SMRAD, a onda su stigli čistači! Pozlilo im je od onoga što su tamo zatekli, jedan detalj ih je zaprepastio! (FOTO) 09:00
Roditeljstvo MAJKA JE NA TREN NAPUSTILA KUHINJU: Devojčica se dočepala brašna i napravila haos, a onda uradila nešto neočekivano! (VIDEO) 07:40
Roditeljstvo DEVOJČICA JE UŠLA U SUDOPERU I NAPRAVILA HAOS: Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na mrežama, evo šta su roditelji za to vreme radili! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti BILA JE NA ODMORU 11 DANA, A MUŽ JE ČUVAO DECU: Kad se vratila i otključala vrata stana, umalo nije pala u nesvest! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti SPARTANSKI RATNIK PROŠETAO PRODAVNICOM: Ljudi u neverici gledali krupnog muškarca, a onda je zamahnuo rukom i svi su zanemeli! (VIDEO) 09:01
Tetka Saveta ŽELJA ZA SLATKIŠIMA BILA JE JAČA OD SVEGA: Htela je da napravi karamele, a onda je usledila eksplozija u kuhinji (VIDEO) 15:02
Ispovesti KOMŠINICA IMA TROJE DECE, UVEK JE TIP-TOP SREĐENA I SVE POSTIŽE: "Pozvala me je na kafu i kad sam zakoračila u njen dom dočekala me je šokantna istina!" 18:05
Roditeljstvo BILO JE DOVOLJNO DA NA TREN OSTANE SAM I NASTAO JE HAOS: Mama je sa suzama u očima gledala šta radi njen maleni dečak, njegov postupak nikog nije ostavio ravnodušnim! (VODEO) 17:01
Zanimljivosti POČELA JE DA DIVLJA U LOKALU I DA PRAVI HAOS! Okupljene mušterije posmatrale su nemo prizor koji im se odvija pred očima (VIDEO) 16:09
Zanimljivosti OVAKVO KREČENJE JOŠ NISTE VIDELI: Sve je počelo od prozora, a onda je cela soba za par sekundi bila pod farbom (VIDEO) 11:00
Tetka Saveta PRIZIVAJU NESREĆU I SIROMAŠTVO: Odmah izbacite ovih 5 stvari iz doma ako uopšte želite da vam u životu krene! (FOTO) 16:01