Roditeljstvo

DEVOJČICA JE UŠLA U SUDOPERU I NAPRAVILA HAOS: Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na mrežama, evo šta su roditelji za to vreme radili! (VIDEO)

Neverovatno je šta sve mališanima može pasti na pamet i za kakve nestašluke su spremni.

21.01.2024 13:01

DEVOJČICA JE UŠLA U SUDOPERU I NAPRAVILA HAOS: Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na mrežama, evo šta su roditelji za to vreme radili! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@beob1d12

Podizati dete nije lako i to će vam iskreno priznati svaki roditelj. Neverovatno je šta sve mališanima neće pasti na pamet i kakav nestašluk neće smisliti. Roditelji koji imaju novca najčešće angažuju dadilje koje brinu o deci svakodnevno, a ako nisu u mogućnosti onda se snalaze kako znaju i umeju.

Snimak koji se pojavio na TikToku dokaz je da decu ni na sekund ne treba ispuštati iz vida jer očas posla naprave neku štetu. Urnebesan snimak nekoliko dece koja su ostavljena na kratko sama i napravila haos izazvao je burne reakcije na mrežama koji su se pitali gde su roditelji da paze na svoju decu.

Printscreen/https://www.tiktok.com/@beob1d12

Nestašluci male dece preplavile su internet i pokazale da samo minut nepažnje roditelja može napraviti haos

 

Na jednom od snimaka vidi se malena devojčica koja se popela u sudoperu, okrenula mlaz vode ka pločicama i napravila poplavu u kuhinji. Zapanjeni roditelji prvo su uzeli telefon i snimili šta radi pre nego što su intervenisali. Tu je i dečak koji je flomasterima unakazio očev auto, zatim jedan drugi koji je bojice nabadao na sofu i potpuno je upropastio. 

Mnoge je šokirao i snimak bebe koja je bila polivena nekom bojom preko lica a istom bojom je bila isprljana cela soba. Prosuti prašak za veš, iscrtana wc šolja su samo neki od prizora u ovom video snimku kojima su svedočili šokirani i iznervirani roditelji.

Međutim, mnogi na društvenim mrežama uputili su oštre kritike na račun roditelja zato što ne vode računa o svojoj deci. Zgroženi korisnici mreža su se složili da deca nisu smela da budu sama ne samo zbog nestašluka koje su napravili već i zbog toga što su mogla da se povrede. 

 

Usledili su brojni komentari na ovaj post. 

- Kao roditelj, moje pitanje je  zašto su ova deca ostavljena dovoljno sama da urade sve ovakve stvari?

- Da li su i dalje živi?

- Ko je ovo snimao a nije zaustavio decu?

- Pa, šta roditelji rade ako ne paze na svoje mališane?

- Kada su deca previše mirna i ne čujete ih iz sobe nešto se definitivno dešava - bili su neki od komentara.

Većina se složila da koliko god pazili na decu svako od njih prolazi kroz ove faze. Međutim to po mnogima nije izgovor da se ostavi dete samo u sobi i dovede se u pitanje njegova sigurnost ali i sigurnost ukućana. 

Po mnogima, deca na ovaj način mogu doći i do opasnijih stvari poput šibica i noževa ukoliko se roditelji opuste, dok misle kako se dete igra onako kako su ga ostavili. Bilo je i onih roditelja koji su se smejali ovakvim situacijama rekavši kako su dobro upoznati sa tim i da često sami puste decu da se "zabave" međutim, većina je ovo kritikovala rekavši da se na taj način detetu daje znak da sve sme i da će i kasnije tako da se ponaša jer ne zna da to što radi ne bi smeo. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)