Roditeljstvo

TATA JE TELEFONIRAO, A DECA SU SE IGRALA U SOBI PORED: Zbog scene koja se odigrala pred njegovim očima bio je u totalnoj neverici! (VIDEO)

Sve je bilo kao u reklami, ovakvo nešto se retko viđa.

15.01.2024 17:00

TATA JE TELEFONIRAO, A DECA SU SE IGRALA U SOBI PORED: Zbog scene koja se odigrala pred njegovim očima bio je u totalnoj neverici! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/espn

Postoje situacije koje neki od nas nazivaju slučajnošću jer je gotovo nemoguće da se ponove. Koliko ste puta pomislili na nekoga koga dugo niste videli, a onda se on ko "grom iz vedra neba" pojavio pred vama? Ili ste čekali na nečiju poruku, a onda je zazvonio telefon? Takve stvari se pripisuju konceptu sinhroniciteta, jer se, kako mnogi veruju, dešavaju sa nekim smislom i jer postoji neka "nevidljiva nit" koja povezuje situacije i ljude.

Pixabay

Desi se da u momentu kada razmišljamo o nekome dobijemo od njega poruku

Međutim, kako objasniti scenu kojoj je jedan otac prisustvovao dok je sedeo sa porodicom u dnevnoj sobi, videvši nešto što se dešava jednom u ko zna koliko hiljada slučajeva?

Dok su roditelji sedeli na sofi, dvoje male dece se igralo nasred sobe, a starija devojčica bila je okupirana igrom balonom. U jednom trenutku ga je šutnula, a njena mlađa sestra koja je još beba u tom trenutku slučajno je digla ruke uvis i odmah uhvatila balon. Neverovatan i spontan potez je nešto što se retko može videti, pa i ne čudi što je otac ostao zatečen pokazujući ženi šta se dogodilo, pošto ona nije stigla da to isprati.

I dok je otac pokušavao da dokuči kako je mlađa ćerka uspela da dočeka balon, ona se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. S druge strane, starija devojčica došla je da pokaže mami šta je uspela da izvede. Mnogi su ostali šokirani umećem šuta ove devojčice i spontanog ili slučajnog "refleksa" koji je imala ova beba, dohvativši balon u sekundi.

@espn That catch tho 😦 (via @Kaitlyn B) #dad #catch #baby ♬ original sound - ESPN

- Neverovatno!

- Velika sestra i dobro hvatanje, slatka deca.

- Otac je u fazonu, šta sam ja to video?!?!?!

- Ja sam u suzama od smeha nakon ovoga! 

- Deca zaslužuju privatnost u svom domu i sobama.

- Žene uvek propuštaju ikonske momente - bili su neki od komentara ispod ovog snimka.

Simpatična i nesvakidašnja scena je pored čuđenja izazvala smeh kod korisnika mreže koji su priznali kako ih je ovo beskrajno zabavilo i podsetili da su deca kreatori najkomičnijih situacija.

Ovakve epizode iz života sa mališanima su moguće, ali su isto tako i veoma retke. Kad im se ovakva scena odigra pred očima, mnogi se pitaju da li je to bila slučajnosti ili savršena usklađenost univerzuma koji sve podešava onako kako treba da bude...

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)