Roditeljstvo

TATA JE OBRIJAO BRADU I PRIŠAO DA UZME ĆERKU: Neočekivana reakcija njegovih bliznakinja potpuno ga je iznenadila (VIDEO)

Snimak o kom svi pričaju.

10.12.2023 17:00

TATA JE OBRIJAO BRADU I PRIŠAO DA UZME ĆERKU: Neočekivana reakcija njegovih bliznakinja potpuno ga je iznenadila (VIDEO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@viralhog

Kad mama promeni frizuru ili boju kose, to za njenu decu može da bude iznenađenje, ali ne i šok. Ali, kad tata odluči da promeni imidž i otarasi se brade ili obrije kosu, takva promena imidža retko prolazi bez burne reakcije mališana.

Tome u prilog govori i snimak koji je za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama. Džonatan Normojl dugo je nosio bradu, pa je odlučio je da ode do salona i otarasi se ne samo brade, već i kose. Osvežen i sa potpuno novim imidžom vratio se kući i ušao u sobu kod svojih desetomesečnih bliznakinja Lidije i Hedli. Ali, kad su ga ugledale, devojčice nisu mogle da ga prepoznaju.

Tata im se obratio i pitao ih šta rade, računajući na to da će devojčice prepoznati njegovu boju glasa i shvatiti da je on njihov otac. Ali, to se nije dogodilo. Malene su sedele kao da su super-lepkom pričvršćene za kauč, a Lidija je u jednom trenutku, očigledno uplašena zbog novonastale situacije, briznula u plač. Brižni otac pokušao je da je uteši i umiri, ali Lidija nije prestajala da plače, uznemirena zbog „neznanca“ koji je došao kod nje i sestre u sobu. Kad je Džonatan ispružio ruke ka Lidiji u nameri da je uzme, Hedli je osetila njen strah i zaštitnički prebacila desnu ruku preko Lidijinog tela da bi je sačuvala od „nepoznatog čike“.

Njihova mama Alison snimala je ovaj nesvakidašnji susret ćerki sa tatom kojeg malene nisu uspele da prepoznaju. Ali, kako je otkrila, već nekoliko trenutaka pošto je isljučila kameru devojčice su shvatile da je „nepoznati čika“ zapravo njihov voljeni tata, samo bez brade i kose. Tata je obe devojčice uzeo u naručje, a one su pažljivo slušale njegov glas i dodatno prepoznale oca po dodiru.

- U početku su bile samo zbunjene – objasnio je Džonatan.

Mama bliznakinja dodala je da su devojčice i danas, dve godine otkako je snimak nastao, povezane na poseban način.

- Uvek se smeju jedna drugoj. Kad je jedna od njih uznemirena, druga izgleda zabrinuto i trudi se da joj pomogne da se smiri – otkriva Alison.

Mnogi koji su pogledali ovaj snimak s oduševljenjem su komentarisali reakciju malene Hedli koja je probala da zaštiti sestricu.

- Ovo je toliko slatko, oduševljena sam!

- Slatkice ne razumeju da je njihov tata promenio imidž. On će ih osvojiti za kratko vreme.

- Gest rukom je neprocenjiv!

- Bliznakinje su garantovano pomislile: „Zvučiš kao naš tata, ali ne ličiš na njega“.

- Ne, ne, nećeš ti nigde da vodiš moju sestru, stranče!

- Koliko je zaštitnički nastrojena prema svojoj sestri – bili su samo neki od komentara ispod snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)