Zanimljivosti

NA VENČANJU SU SVI GLEDALI U MLADOŽENJINU FRIZURU: Kad je mlada okrenula leđa, on je pao u drugi plan! (FOTO)

Ova svadbena ceremonija svima će dugo ostati u sećanju.

07.12.2023 12:00

NA VENČANJU SU SVI GLEDALI U MLADOŽENJINU FRIZURU: Kad je mlada okrenula leđa, on je pao u drugi plan! (FOTO)
Printscreen/https://www.facebook.com/

Dan venčanja i mlada i mladoženja žele da pamte kao jedan od najsrećnijih u životu. Ali, ma koliko se budući mladenci trudili da sve bude „pod konac“, nekad se desi da situacija izmakne kontroli.

To se dogodilo i jednom paru iz Kanade. Oni su odlučili da razmenu bračnih zaveta obave na otvorenom, u ambijentu za pamćenje. Najpre su se fotografisali sa zvanicama, a onda su stali pred matičarku.

Mnogima je „upala u oči“ mladoženjima neobična frizura. Nije poznato da li je specijalno za ovu važnu priliku odlučio da obrije glavu na nekoliko mesta ili je to njegov uobičajeni način šišanja, no svakako je izgledao nesvakidašnje. Za ovu priliku obukao je i neobično odelo sa aplikacijom na rukavu i leđima, a zvezda njegovog autfita bio je veliki crveni cvet na reveru sakoa.

S druge strane, mlada se opredelila za venčanicu u šampanj boji koja na leđima ima rajsferšlus. Ali, kad su ona i njen izabranik razmenili bračne zavete i kad ju je mladoženja zagrlio i poljubio, desilo se nešto što niko nije očekivao: rasjferšlus na venčanici se otvorio i sve zvanice su mogle da vide mladin grudnjak!

Printscreen/https://www.facebook.com/profile.php?id=100089960682924&__tn__=-UC*F

Rajsferšlus na venčanici se "rascvetao" u sudbonosnom trenutku

 

Ipak, to je nije omelo da podeli fotografije sa najvažnijeg dana u životu na svom Fejsbuk profilu. Zaljubljena mlada je ispod fotografije na kojoj se vidi beli grudnjak kroz komentar napisala da joj se pocepala haljina. Prijatelji su zanemarili taj momenat, čestitavši joj na razmeni bračnih zaveta i poželevši joj mnogo sreće u ljubavi u bračnom životu.

 

 

S obzirom na to da je fotografije objavila tako da može svako da ih vidi, one su ubrzo postale viralne na mreži. Ipak, mnogi koji su ih pogledali nisu mogli da se opredele da li je pažnju ukrao peh koji se mladi desio sa venčanicom ili neobična frizura njenog supruga. Ali, svi koji su pogledali ove fotografije su, kako i dolikuje, poželeli mladencima dug i srećan zajednički život.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)