Brak i veze

MLADOŽENJA JE PRED SVIM GOSTIMA ZAGNJURIO POD SUPRUGINU SUKNJU: Ono što je mladin otac uradio izazvalo je pravu pometnju (VIDEO)

Kejt i Martin su influenseri, a snimak njihovog performansa pregledan je milionima puta.

27.11.2023 20:05

MLADOŽENJA JE PRED SVIM GOSTIMA ZAGNJURIO POD SUPRUGINU SUKNJU: Ono što je mladin otac uradio izazvalo je pravu pometnju (VIDEO)
Instagram-kaitgelbspan

Kejt i Martin su influenseri koje ponaosob na Instagramu prati oko 40.000 ljudi. Posao je taj koji ih je izgleda i spojio, a na svojim profilima dele zanimljivosti iz života, sa putovanja i sa treninga. Nedavno su se i venčali, a sam čin venčanja bio je zanimljiv baš poput njihovog života. Verovatno su svi iz porodice navikli na sitne ludorije koje Martin izvodi, ali ne i njegov tast.

Kejt je imala prelepu čipkanu venčanicu koja je u gornjem delu bila u vidu korseta, dok je dole bila u vidu suknje koja je imala veoma dubok šlic, pa se podvezica čak videla i pre samog skidanja. Martin je ipak želeo da to tradiocionalno izvede, pomalo na svoj egzibicionistički način. Naime, on je pre toga svojoj taze venčanoj supruzi priredio pravi “vrući” ples u krilu. 

Kejt sedi nasred podijuma na stolici dok ju je Martin opkoračio i kreće da se uvija oko nje zanosno njišući kukovima. Gosti su navijala i snimali ih sa svih strana, a tik iza mlade bili su i njeni roditelji. Kada su mislili da su verovatno sve videli usledio je vrhunac Martinovog performansa, koji je ipak bio previše za mladinog tatu.

Mladoženja je usnimljen kako je zaronio glavu ispod mladine suknje i pokušava zubima da skine njenu podvezicu sa butine. Kejt se smejala do suza i na snimku se jasno čuje njeno smejanje, dok tik iza njih stoje njeni mama i tata. Njena mama drži mobilni telefon kako bi uhvatila svaki detalj venčanja, dok je njen tata sve gledao smrknutog izraza lica. On je u jednom trenutku ipak zaključio da je to previše, čak i za njega, pa se poluljutito okrenuo i otišao. Baš te sekunde Martin uspeva da izvadi zubima podvezicu ispod Kejtine suknje.

- On je srećan zbog mene, ali i dalje je moj tata. I dok on nije mogao dalje da gleda, moja mama je sve to snimila - napisala je nevesta u opisu videa.

 

 

Snimak je pregledan više miliona puta, a samo na Instagramu je dobio milion i po sviđanja, dok su se komentari ređali, a mnogi su bili zapanjeni mladolikošću Kejtinog oca.

- Čekaj, zašto tvoj tata izgleda kao da je u kasnim tridesetim?

- Tata stvarno izgleda kao da nema više od 35 godina, dobri geni izgleda!

- Tata je zaključio da je to previše, čak i za njega!

- Smejem se do suza i ja bih tako reagovao!

- Ovaj par izgleda neverovatno, oboje su toliko slatki i nekako idu zajedno, čestitam!

- Ali kamerman koji je uhvatio svaki tatin zalogaj, koji mu je upravo preseo!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)