Brak i veze

OVO JE MODERNA PEPELJUGA, A RODITELJI SU NJENA DOBRA VILA: Kočija kao iz bajke, helikopter i torta u koju se ulazi bili su samo delić spektakla! (VIDEO)

Naomi Obrajan imala je venčanje o kome drugi mogu samo da sanjaju.

27.10.2023 11:00

OVO JE MODERNA PEPELJUGA, A RODITELJI SU NJENA DOBRA VILA: Kočija kao iz bajke, helikopter i torta u koju se ulazi bili su samo delić spektakla! (VIDEO)
Tiktok-naomiobrien_xxo

Naomi Obrajan (19) živi život kao u bajci. Za tako nešto može da zahvali roditeljima koji svojoj mezimici ispunjavaju baš sve što zamisli. Poslednja želja u nizu bilo je venčanje koje retko ko može sebi da priušti. Naomi je nedavno rekla sudbonosno “da” svome izabraniku Pediju Konorsu, a troškove raskošnog slavlja snosili su mladini roditelji. Mnogi koji su pogledali snimak venčanja ove devojke na TikToku poželeli su da budu u njenoj koži makar jedan dan. 

Naomi se opredelila za bajkovitu venčanicu u pastelnoroze boji takozvanog princeza kroja. Cela kreacija bila je od svile i satena, a po korsetu je bio ručno protkan vez uz priševene bisere u istoj nijansi. Ova nevesta je imala raskošnu balsku suknju i satenske rukavice, tijaru i veo, a sve je bilo u sedefastoroze boji. Od nakita je odabrala kombinaciju dijamanata i bisera. Mladoženja je bio u svetlosivom elegantnom odelu, a venčanje se odigralo u dvorcu.

 

@naomiobrien_xxo My doll made the very Same As me & My dress it was Indentical down to our hair🤣😍Thanks @agatanicoleldn ♬ Black Barbies - Nicki Minaj & Mike WiLL Made-It

 

Ne zna se tačno čime su došli mladenci, budući da su tokom svadbene ceremonije promenili čak tri prevozna sredstva. Oni su tako viđeni u raskošnoj kočiji koja je bila identičnog oblika kao ona iz bajke o Pepeljugi, a takođe su je predvodili beli konji. Potom su usledili rariteti u vidu oldtajmera kojima su doveženi i ostali članovi porodice, a mladence je uz sve to čekao i privatni helikopter. 

Mlada je imala još jednu specifičnu želju, a to je da ima najveću mladenačku tortu. Roditelji ne samo da su joj priuštili takvu poslasticu, već je njihova zamisao prevazišla sve prethodne. Naime, torta je bila toliko velika da je unutar nje postojala i prostorija! Prezadovoljni novopečeni bračni par je tako pozirao za fotografisanje iz prostorije unutar torte. 

- Hvala najboljoj mami i tati na svetu za moje savršeno venčanje iz bajke. Volim vas puno, sve je bilo kao san. Obožavala sam prostoriju unutar torte i sobu za šampanjac. Jedva čekam da vidim sve fotografije - napisala je ova ushićena mlada uz objavu na TikToku, a o tome je pisao i britanski San.

 

@naomiobrien_xxo Thanks The best mommy & Daddy in the world for my Fairytale wedding It was Like A dream😍love ye so much❤️loved my venue and champagne Room waiting for all my photographer pictures I Definitely danced All day and Night🤣#justmarried ♬ original sound - rnb_oldskoolmusic

 

Snimak Naominog venčanja pregledan je više od tri miliona puta, a mnogi koji su ga pogledali nisu odoleli a da ne ostave komentar.

- Nikada nisam video ništa slično, svaka čast na organizaciji svega.

- U sledećem životu želim da se rodim kao ova devojka.

- Lepšu i raskošniju venčanicu nikada nisam videla, prelepa je!

- Da li bi tvoji roditelji kojim slučajem usvojili i mene?

- Ovo je moderna Pepeljuga, ali bez magičnog štapića!

- Mogu da zamislim kako je sve izgledalo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)