Brak i veze

MLADOŽENJA JE SKINUO POVEZ SA OČIJU I ŠOKIRANO GLEDAO U NEVESTU: Čovek se uhvatio za glavu ne verujući šta je uradila sa sobom, malo je falilo da otkaže venčanje! (VIDEO)

Ona je lice i telo prekrila tetovažama i sve to platila njegovom karticom.

05.10.2023 10:01

MLADOŽENJA JE SKINUO POVEZ SA OČIJU I ŠOKIRANO GLEDAO U NEVESTU: Čovek se uhvatio za glavu ne verujući šta je uradila sa sobom, malo je falilo da otkaže venčanje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tiktokuuss123

Svaka mlada želi da na sopstvenom venčanju bude što lepša. Ne žale para za raskošnu venčanicu, sate provode kod frizera i šminkera samo da bi zablistale na najlepši način na ovaj za njih važan dan.

Međutim, jedna nevesta odlučila se za nešto drugačiji pristup i odlučila da svog budućeg supruga iznenadi na samom venčanju. ona je odlučila da uradi tetovaže i to tik pred samo venčanje. Išarala je ne samo svoje telo već i lice, stavila pirsing na usnu, a potom je rekla budućem mužu da stavi povez preko očiju dok se ona ne pripremi..

Printscreen/TikTok/tiktokuuss123

Mlada je odlučila da napravi pravo iznenađenje mladoženji sa tetovažama

On je bez razmišljanja pristao pa je kamerom zabeležen njihov razgovor dok on nosi povez na očima a ona pokušava da mu objasni šta je uradila. Na snimku se vidi da je isttovirala obraz, čelo, dekolte i desnu ruku preko koje je još nosila foliju kako bi zaštitila svežu i tek urađen tatu.

- Dušo, nešto sam uradila. Znam da se večeras udajemza tebe, ali ovo sam oduvek želela zbog sebe. Nisam ti ranije govorila o tome jer nisam znala kako ćeš reagovati. Odlučila sam u poslednjem trenutku, bilo je prilično skupo i koristila sam tvoju kreditnu karticu, žao mi je - rekla mu je ona.

Budući mladoženja sa povezom preko očiju nije ni slutio šta je zapravo uradila njegova nevesta.

- Nema veze, šta god da je u pitanju ja te voli. Pa šta ako ćemo se večeras venčati, ništa neće to pokvariti - rekao je njen budući muž.

Žena ga je ispitivala da li će biti ljut zbog njenog poteza i izrazila nadu da će razumeti i podržati njenu odluku. Pošto ga je dugo vremena držala u neizvesnosti, napokon je odlučla da mu dozvoli da skine povez sa očiju.

Kad je ugledao svoju nevestu u venčanici i prekrivenu tetovažama čovek se izbezumio. Uhvatio se za glavu, nije znaš šta da joj kaže i u deliću sekunde malo je falilo da je napusti i otkaže venčanje. Kad je shvatila da je đavo odneo šalu ona mu je priznala da su u pitanju lažne tetovaže i da će se skinuti čim ih malo pokvasi vodom.

On je u neverici vrteo glavom, zgledao crteže po njenom licu i telu želeći da se uveri da govori istinu.

@tiktokuuss123

Groom sees the bride with tattoos and leaves her ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Mlada ga je uveravala da su u pitanju samolepljive sličice i da je htela samo da se našali snjim. Sudeći po izrazu lica mladoženje njemu ništa nije bilo smešno. Ali, evidentno je da osetio olakšanje kad je shvati da je sve farsa. Usledili su brojni, burni komentari na mrežama.

-Kakvi glumci!

- Glupost. Žao mi je što sam potrošio 10 minuta svog života gledajući ovu budalaštinu.

- Najveći gubitak vremena ikada.

- On ne zna ni da odglumi.

- Zabavno je - bili su neki od komentara na njihov post..

Korisnici mreže su se složili da je sve bilo namešteno i da su odmah provalili zbog loše glume mladenaca.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)