Zanimljivosti

ČOVEK JE STAJAO U REDU ZA HRANU, A SVI SU GLEDALI U CRTEŽ NA NJEGOVOM TEMENU: "Mora da je izgubio opkladu" (VIDEO)

Jedan Tiktoker je uspeo da usnimi tetovažu koju bi retko ko isprve uočio.

11.09.2023 10:01

ČOVEK JE STAJAO U REDU ZA HRANU, A SVI SU GLEDALI U CRTEŽ NA NJEGOVOM TEMENU: "Mora da je izgubio opkladu" (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/pressnation

Ukrašavanje tela tetovažama je više nego ikada popularno i posebno je rasprostranjeno među mladima. Ljubitelji tetoviranja ne broje svoje tetovaže i retko kada se zadrže na jednoj. One su popularne jednako i među ženama i među muškarcima. Starije generacije su tetovirale obično neke datume i srca u vreme kada je ova umetnost tek bila u povoju. Međutim, danas je dostigla bukvalno svoj vrhunac pa tetovaže možete videti u najrazličitijim i najneobičnijim oblicima i simbolima a izgledaju kao pravo remek delo na nekome.

pexels.com

Trend tetoviranja je iz godine u godinu sve popularniji

Neki su ipak ostali verni  detaljima, simbolima pa su se odlučili poput jednog gospodina za jednostavnu ali opet neobičnu tetovažu. Iako je uobičajeno da tetovaže na drugima viđamo po rukama, vratu, leđima ili na nozi, ovaj čovek se za tetovažu odlučio ni manje ni više nego na temenu glave.

Budući da je on sklon ćelavosti i da na jednom delu glave nema kose, on je istetovirao tetovažu čoveka koji trimerom kosi travu, verovatno kao što je i njegova profesija. Dok je čekao u nekom restoranu brze hrane ili kantini u red sa drugim ljudima, bio je okrenut leđima, a neko ko je stajao iza njega je primetio tetovažu koja nikako nije mogla da mu promakne. To je podelio na društvenim mrežama, a kreativnost čoveka je oduševila sve.

- Mora da je izgubio opkladu.

- On voli svoj posao.

- Ovo je briljantno, kakva legenda.

- To je najbolja tetovaža na glavi ikada.- bili su neki od komentara.

Čovek je u snimku u svom žutom radnom odelu i hladno i nezainteresovano stoji i čeka svoj red. Pretpostavlja se da radi u službi održavanja javnih površina što su mnogi u komentarima zaključili na osnovu tetovaže.

Snimak je zabavio i nasmejao korisnike mreže, koji su rekli da su neki ljudi jednostavno kreativni i da iskazuju svoje emocije i recimo ljubav prema poslu i na ovaj način. Dok su jedni govorili kako je čovek želeo da privuče pažnju tetovažom na glavi i da je to mogao da učini na bilo kom drugom mestu, mnogi su se složili da je jednostavno želeo da pokaže svoju autentičnost i da očigledno ima dobar humor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)