Zanimljivosti

UŽIVALI SU NA SVADBI, A ONDA SE POJAVIO NEZVANI GOST: Ono što je uradio muškarac usred venčanja izazvalo je opštu euforiju! (VIDEO)

Ovo nije bilo kakvo slavlje, a najmanje onako kako su mladenci planirali.

26.09.2023 18:00

UŽIVALI SU NA SVADBI, A ONDA SE POJAVIO NEZVANI GOST: Ono što je uradio muškarac usred venčanja izazvalo je opštu euforiju! (VIDEO)
Tiktok

Venčanja su proslave kojima se svi raduju a kada ste pozvani na ovakav događaj logično je da se pripremate mesecima unazad kako bi zasijali punim sjajem na fešti. Očekivano je da gosti najviš doprinose atmosferi na svadbi i da svojim prisustvom uveličavaju veselje. Neretko se uvek pojavi taj jedan gost koji uspe da podigne raspoloženje svim zvanicama.

pexels.com

Raspoloženi gosti su za mladence jednako važni kao i sve ostalo na venčanju jer na kraju svega oni su deo atmosfere

Ipak, čini se da ima i nepozvanih gostiju nekada. Ova pojava mladencima tera strah u kosti misleći da će poput likova iz filmova takvi ljudi napraviti nekakvu zavrzlamu i problem na venčanju, ima i onih koji više od pozvanih gostiju znaju da podignu raspoloženje i budu tu sa jasnim ciljem.

To je pokazao i jedan čovek koji je za vreme nečijeg venčanja opušteno izašao na terasu svoje kuće, koja je tik uz prostor ceremonije, i plesao uživajući u stihovima Rijane "We found love in hopeless place". Dok su se na drugom kraju gosti zabavljali na žurci, čovek se pravio kao da je sam na terasi i plesao kao da ga niko ne gleda, što su gosti dočekali sa oduševljenjem. Snimak je privukao pažnju i na mrežama.

- Pozvala bih ga dole. Ovo je neverovatno.

- To je neko koga želite za komšiju.

- Zabava na način introverta.

- Sreća je besplatna.

- On uživa više nego bilo ko - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je čovek opušten i da bi takvu osobu verovatno mnogi voleli u svom društvu. Drugi su se složili da ne bi propustili priliku da ga pozovu da i on bude gost sa ostalima,  iako je autor snimka rekao kako su jednako uživali kao da je i on tu sa njima. Bilo je i komentara da je čoveku za sreću malo potrebno i da se svako može zabaviti sam kada mu je dobro u "sopstvenoj koži".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)