Brak i veze

USRED VENČANJA ZAVODLJIVO JE GRLILA DEVERA DOK JE NJEN MUŽ STAJAO TIK DO NJIH: Sve je snimljeno kamerama, a o njenom objašnjenju bruje svi na internetu (VIDEO)

Čak i kada mislimo da je sve kako treba na posebnom danu za nas, nekada stvari mogu da izmaknu kontroli.

21.09.2023 21:05

USRED VENČANJA ZAVODLJIVO JE GRLILA DEVERA DOK JE NJEN MUŽ STAJAO TIK DO NJIH: Sve je snimljeno kamerama, a o njenom objašnjenju bruje svi na internetu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/bayjabs

Stres koji mladenci imaju zbog planiranja venčanja ne može im niko nadoknaditi niti odraditi posao umesto njih, kako bi sve bilo "pod konac"i onako kako žele. Iščekivanje velikog dana je ogromno pa možda se u tom stresnom periodu omakne i neki propust. Svi među njima teže da ceremonija protekne u najboljem mogućem redu i da sve kako su zamislili bude i ostvareno. Budući da je to za mladu posebno važan dan, sav protokol koji treba ispoštovati je za nju obavezan i svaka mlada se trudi da se pobrine o svim detaljima pa čak i kada će i koga da zagrli. Međutim, i to nekada bude neplanirano. 

shutterstock.com

Mlade se brinu o svakom detalju na venčanju jer žele da sve protekne u najboljem redu

Ipak, neke stvari izgleda ne idu onim tokom kako smo zamislili. Iako je skoro svaka mlada sigurna kako drži pod kontrolom celu situaciju, spontane stvari jednostano ne može iskontrolisati. To je pokazala i jedna Tiktokerka na svom venčanju dok je bila u društvu devera. Njih dvoje su bili zagrljeni, dok su slušali govor, međutim, ona je potpuno zaboravila da to nije njen suprug pa je delovala romantično i emotivno sve vreme. Naravno, mlada je nakon izvesnog vremena shvatila da u njenom zagrljaju nije suprug već dever pa se odmah odmakla smejući se ali ga je ponovo zagrlila prijateljski. 

- Misliš da si romantična i da grliš svog supruga za vreme govora kada shvatiš da je to dever (njegov brat) koji stoji do tebe - piše u objavi.

Pošto se ona odmakla uplašeno od njega videvši da to nije njen suprug,njih dvoje su se nakon toga ipak zagrlili prijateljski smejući se sve vreme ovom "incidentu". Snimak je na mreži privukao pažnju i smeh korisnika a svđalo ga je preko 609.000 ljudi. 

- Njegov stav poštovanja.

- Ali paničan skok!

- Razumljivo je da su venčanja puna stresa i haosa, totalno vidim sebe kako isto radim.

- Ovo je toliko zabavno. Biće odlična uspomena.

- Sviđa mi se kako je skočila u fazonu "pa to nije moj muž" ali ga je brzo zagrlila i bila u fazonu "oh ali to je njegov brat."

U snimku se vidi da je momak držao ruke na odstojanju ali dovoljno blizu da se ona ne uvredi što su mnogi primetili.Pošto su je neki praticoci pitali kako se to desilo devojka je objasnila kako je prethodno njen suprug stajao sve vreme pored nje da bi u jednom trenutku odšetao, a da ga ona nije primetila. Takođe je objavila i video u kojem je pokazala sličnosti između njenog supruga i devera koje su izuzetno velike.

Na kraju je dodala u komentaru da je suprug bio sa njihovim nećacima iza i da je posmatrao celu scenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)