Brak i veze

NEVESTA SA SUZAMA U OČIMA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Mladenci zgranuti ponašanjem sveštenika, da li je moguće da je ovo uradio! (VIDEO)

On je insistirao na poštovanju pravila ne dozvoljavajući da mlada poljubi supruga.

20.07.2023 11:00

NEVESTA SA SUZAMA U OČIMA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Mladenci zgranuti ponašanjem sveštenika, da li je moguće da je ovo uradio! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/weddingvideoguy

Venčanje je jedano od najlepših iskustava budućeg bračnog para. Ponekad ne ide baš sve onako kako su oni isplanirali, ali ono što je doživeo jedan par mnoge je ostavilo bez reči.

Snimak je postavljen na Tik Toku i za kratko vreme imao je milionske preglede. Mnogi su prokomentarisali da ne veruju šta je sveštenik uradio, a bilo je i onih koji su smatrali da je sebi dao previše za pravo da se na taj način umeša između mladenaca tokom samog čina venčanja. 

Foto: Shutterstock

Trenutak koji mladeenci dugo čekaju planiraju da protkn u najboljem redu i ostane u sećanju svima

 

Na snimku se vidi ceremonija venčanja i nevesta koja sa papira čita zavete budućem suprugu. Sveštenik sve to posmatra sa osmehom na licu. Nakon što je pročitala svoj zavet mlada se nagla da poljubi mladoženju i tad se umešao svešptenik.

- To je bilo isuviše brzo - rekao je sveštenik.

Međutim, uzbuđena mlada nije odustajala i ponovo se nagla da poljubi muža kad se sveštenik pobunio i stavio ruku između njih dvoje. On je insistirao da se napravi razmak između njih dvoje objašnjavajući da pravila moraju da se poštuju i da nevesta mora da sačaka na prvi poljubac.

U pozadini se čuje smeh gostiju, dok su mladoženja i nevesta najpre bili zbunjeni zgranuto gledajući u sveštenika i ne verujući šta on radi. Nakon početne zbunjenosti i oni prasnuli u smeh. Sitiuacija bila toliko komična da je mlada u jednom trenutku brisala suze s lica od smeha ne veruju šta je sveštenik uradio.

U opisu ovog snimka je pisalo:"Nevesta dobila kaznu zbog prebrze vožnje", aludirajući na njeno nestrpljenje da poljubi supruga pre nego što joj je to dozvolio sveštenik koji ih je venčavao. 

Usledili su brojni mahom komični komentari na gest sveštenika.

- Nisam znala da je sveštenik i službenik.

- Da li je moguće da je ovo uradio? Koliko god bilo simpatično ovaj sveštenik je obrukao mladu.

- Hahaha ne verujem čovek je stavio ruku izmeđi njih dvoje.

- Možda se nevesta plašila da će mladoženja da pobegne pa je požurila da poljupcem zapečati brak.

- Ovo je tako slatko, ona plače od smeha i nije se naljutila.

- Sveštenik ipak nije imao pravo da se tako ponaša, ona nije uradila ništa loše - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)