Ispovesti

PRIJATELJI NJENOG SUPRUGA SU DOŠLI NA VEČERU, A ONDA JE STRAŠNA TAJNA SLUČAJANO OTKRIVENA: "Svih ovih godina skrivao je to od mene!"

Povrh svega saznala je još jednu vest koja joj je promenila život.

16.09.2023 21:00

PRIJATELJI NJENOG SUPRUGA SU DOŠLI NA VEČERU, A ONDA JE STRAŠNA TAJNA SLUČAJANO OTKRIVENA: "Svih ovih godina skrivao je to od mene!"
shutterstock.com

Čoveka neretko odaju njegovi prijatelji. Jedna žena (24) tako je saznala istinu o svom partneru tek posle šest godina od čega je nekoliko godina bila i u braku, i to ju je veoma zabolelo.

- Od kada znam svog supruga on važi kao izuzetno mio i požrtvovan čovek, zbog toga sam se i udala za njega. Nikada nije pričao ružne stvari o ženama. Kulturan je i uviđajan, zato me je ono što sam čula o njemu totalno izbacilo iz koloseka. Došla mu je grupa prijatelja,  popili su neku i počeli da se šale na račun toga koliko smo dugo mi opstali zajedno. Nisam najbolje razumela o čemu se radi, pa sam se smeškala. Ostali su protumačili da znam celu pruču o tome kako su se u društvu kladili ko će prvi da spava sa mnom. Bila sam zapanjena, samo sam otišla u spavaću sobu - započinje svoju priču ova žena za Dejli Miror.

Shutterstock

Slučajno saznala da se njen suprug opkladio da će spavati sa njom

Njen suprug je potrčao za njom kako bi joj pojasnio da je to bilo pre šest godina i kako su se mnoge stvari promenile od tada.

- Kada sam čula da su me opisali kao nadmenu i arogantnu i “da bi me trebalo naučiti pameti”, a tada sam imala svega 18 godina bila sam zgranuta! Najgore od svega je što mi nikad ništa nije rekao o tome pa osećam da me je lagao. Njegovi prijatelji su izjavili kako je bila samo opklada u pitanju, ali eto, on se zaljubio, i to bi trebalo da mi bude utešno? Kao vrhunac cele priče saznala sam da sam trudna! Na ultrazvuku me je grlio i ljubio, a ja ne znam da li se zaista raduje i voli me, ili se iskupljuje za istinu koju sam slučajno saznala - upitala je ova žena.

shutterstock.com

Ne zna da li opet može da mu veruje

Komentari na internetu su usledili.

- Ružno je kako se vaš muž poneo pri upoznavanju sa vama, ali imajte u vidu da je i on tada bio mlad i da je možda bio pod pritiskom okoline.

- I mene bi više zabrinulo to što mi nikad nije ispričao tu anegdotu i što sam na kraju saznala od njegovih prijatelja i to posle šest godina.

-  Ostavite prošlost po strani i pokušajte da mu date prostora da se iskupi za svoje takvo ponašanje, imati dete sa nekim je velika odgovornost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)