Roditeljstvo

IZGARALI SU OD NEIZVESNOSTI DA SAZNAJU POL BEBE: Najzad su probušili balon, ali ono što se pojavilo ostavilo ih je u šoku, ovome se nisu nadali (FOTO+VIDEO)

Snimak budućih roditelja postao je viralan na internetu.

15.09.2023 13:00

IZGARALI SU OD NEIZVESNOSTI DA SAZNAJU POL BEBE: Najzad su probušili balon, ali ono što se pojavilo ostavilo ih je u šoku, ovome se nisu nadali (FOTO+VIDEO)
Instagram-therevealshow

Otkrivanje pola bebe je nekada bilo iznenađenje i za samu majku, dok se u poslednje vreme pravi sve veća fešta oko toga. Poslednjih godina, pogotovo u Americi, otrkivanje pola bebe postalo je jednako zastupljeno slavlje, poput rođenja deteta ili prvog rođendana. U tu svrhu kupuju se baloni koji kada puknu ispuštaju plave ili roze konfete u zavisnosti od pola deteta.

Snimak jednog para budućih roditelja tako je postao viralan i to iz razloga što je sve bilo potpuno netipično nego uobičajena fešta povodom saznanja toga da li čekaju sina ili ćerku. Žena u poodmakloj trudnoći sa mužem stoji kod velikog crnog balona, a koji će njih dvoje svakog trena probušiti i po boji konfeta saznati da li će biti ponosni roditelji dečaka ili devojčice.

Balon buše i iz njega kreću da ispadaju plave konfete. Žena kreće da skače od radosti Ipak veštom oku ove mame nije moglo da promakne da nisu sve konfete plave, budući da se našlo i nekoliko roze boje. Ona u trenutku menja izraz lica i pita se da li to znači da će imati blizance.

Međutim, porodica je samo htela da se našali sa ovo dvoje budućih roditelja, tako da je pravi balon tek usledio. Nekoliko trenutaka kasnije saznali su zaista kog je pola beba kada su se pojavile konfere u roze boji. Srećni par nastavlja da se raduje identično kao prvi put. 

 

 

Snimak je dobio 203.000 sviđanja, a mnogi su oduševljeni bili reakcijom ove žene koja se podjednako obradovala i kada je mislila da čeka sina, i pošto je saznala da čeka ćerku.

Izgleda da se neko našalio sa njima na račun blizanaca.

- Da sam ja pomislila da čekam blizance i da se ispostavi da je to samo šala, ozbiljno bih se naljutila.

- Ova žena je divno prihvatila i kada je mislila da nosi sina i kada je saznala da nosi ćerku.

- Najbitnije od svega je da je  dete živo i zdravo.

- Svakako bi znali da nose blizance, samo su ih na kratko zbunili.

- Čestitamo budućim roditeljima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)