Brak i veze

ŽELELA JE DA OTKRIJE POL BEBE, A ONDA SE BESNO OKRENULA I OTIŠLA: O reakciji ove trudnice svi govore, da li je preterala? (VIDEO)

Želeli su da podele svoju sreću, međutim, nije baš sve išlo po planu.

26.08.2023 16:00

ŽELELA JE DA OTKRIJE POL BEBE, A ONDA SE BESNO OKRENULA I OTIŠLA: O reakciji ove trudnice svi govore, da li je preterala? (VIDEO)
TikTok/emmabmiller

Trudnički meseci za svaku buduću majku mogu biti posebno emotivni te neretko impulsivno reaguju i na neke potpuno benigne situacija. Zbog uzburkanosti hormona, emocije su im intenzivnije te im se ne može ni zameriti na takvim reakcijama.

Ono što trudnicama donosi najveću sreću tokom ovog perioda jeste saznanje da je beba dobrog zdravlja. Trudnoća se danas može detaljno pratiti još od prvih nedelja zahvaljujući brojnim prenatalnim testovima. Oni ujedno mogu rano otkriti i pol deteta ukoliko roditelji to žele. Kako je većina nestrpljiva da sačeka sam termin porođaja i sazna da li su dobili dečaka ili devojčicu, ovu informaciju žele da saznaju što je pre moguće. Tako je u SAD počeo trend otkrivanja pola bebe uz brojne propatne manifestacije. Roditelji od klinika dobijaju balone ili konfete u zavisnosti od pola, roze za devojčice i plave za dečake. Neretko na ovom otkrivanju okupe i članove porodice i prijatelje kako bi svi zajedno saznali ove uzbudljive vesti.

 

 

Jedna buduća mama je nestrpljivo očekival da sazna kog je pola beba, međutim, nije sve išlo prema njenim planovima.U kratkom snimku na TikToku Ema Miler i njen partner otvaraju konfete, čija će boja otkriti kojeg je pola njihovo nerođeno dete. Iako su konfete trebali da otvore u isto vreme, konfete Eminog partnera su poletele u vazduh nekoliko sekundi pre njenih, što ju je prilično razljutilo.

- Zašto si bio brži - upitala ga je pa bacila komfete i otišla iz kadra te ostavila partnera sa zbunjenim izrazom na licu.

Sudeći prema opisu ovog snimka, Ema se brzo odljutila i čak se i našalila na sopstveni račun. 

- Kada vam muž ne otkrije spol bebe kako treba i vaši trudnički hormoni prorade pred svima - napisala je u opisu video snimka koji je objavila na društvenim mrežama. 

Ovaj snimak broji skoro 4.000 komentara. Mnogi su se šalili na račun budućeg oca i poželeli mu sreću u daljoj borbi sa promenama raspoloženja svoje supruge.

- Srećno momče, ovo je tek početak.

- Trudnički hormoni, nekada znaju biti veoma naporni.

- Pogledajte njegov izbezumljeni pogled.

- Ovom nesrećnom čoveku ništa nije jasno - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)