Ispovesti

RODITELJIMA JE PRIZNALA TAJNU KOJU JE ČUVALA 25 GODINA: Jedan postupak je uticao na celu porodicu, niko nije bio spreman na ono što je usledilo (VIDEO)

Više nije mogla da skriva ono što je tištilo još od ranog detinjstva.

20.08.2023 22:01

RODITELJIMA JE PRIZNALA TAJNU KOJU JE ČUVALA 25 GODINA: Jedan postupak je uticao na celu porodicu, niko nije bio spreman na ono što je usledilo (VIDEO)
tiktok/mama_kee

Ispovest otkriće jedne žene o nestašluku iz detinjstva izazvalo je šok za milione. Keli iz SAD, nedavno je tvrdila da je ona razlog zašto je njena mlađa sestra začeta. Majka četvoro dece je čuvala tajnu 25 godina, ali više nije mogla da je čuva.

Sve je počelo jednom neobičnom idejom koju je dobila dok njeni roditelji nisu bili kod kuće. Keli je ispričala da je bila sama sa prijateljicom jednog dana kada su se ušunjale u spavaću sobu njene mame i pretresale noćni ormarić pored kreveta. Devojčice su tada pronašle nekoliko kondoma, a nakon što je Kelina prijateljica objasnila šta su, deca su odlučila da ih iglom za šivenje probuše. Mesecima je očekivala bilo kakve reakcije svojih roditelja, međutim, one su izostale.

- Izbušili smo nekoliko rupa na tim paketićima prezervativa. Tek šest meseci kasnije je majka objavila vest da je trudna. Čuvala sam tajnu 25 godina i mislim da je vreme da je podelim - napisala je ona.

 

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - Keely💖🤗

 

Započela je video izvinjavajući se roditeljima zbog greške. „Mama, tako mi je žao“, rekla je.

 - Ipak, nije mi žao jer je Sem ovde, moja voljena sestra. Moja najbolja prijateljica i ja ušle smo u spavaću sobu mojih roditelja kada smo bili mlađi, a na noćnom ormariću su bili neki sjajni paketići. Ne znam kako je znala, ali moja prijateljica mi je rekala da su to su bili kondomi i objasnila za šta se koriste - detaljnije je objasnila Keli. 

Amerikanka je ubrzo zaboravila na svoju nedozvoljenu aktivnost i bila je presrećna kada su joj roditelji kasnije otkrili da su trudni sa njenom mlađom sestrom.

- Mama mi je rekla da je trudna i bila sam tako srećna. Ali godinama kasnije moja mama i dalje kaže: „Ne znam kako se to dogodilo! Bili smo tako oprezni - vragolastim osmehom saopštila je Keli.
 

Milion ljudi širom sveta burno je reagovalo na ovo Kelino priznanje.

 - Ovo treba da bude u vašem govoru kada se vaša sestra udaje. 

- O moj Bože, kakva skupa mala šala! 

- Nadam se da ćeš ovo držati iznad glave svoje sestre svaki put kada ti zatreba usluga. 

- Za to dugujete svojoj mami izdržavanje dece - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog TikTok snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)