Roditeljstvo

ZATRUDNELA JE SA SAMO 13 GODINA: Odlučila je da rodi, a ovako danas izgleda njen život! (VIDEO)

Naomi i Oskar morali su da se suoče sa brojnim preprekama.

19.08.2023 13:09

ZATRUDNELA JE SA SAMO 13 GODINA: Odlučila je da rodi, a ovako danas izgleda njen život! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/naomis_life16

Tinejdžersko doba je najosetljiviji period i faza kada mladi prolaze kroz turbulentne promene. Hormoni "divljaju", a sa buntovništvom, koje se kod mnogih manifestuje, roditelji teško izlaze na kraj. I dok jedni beže od odgovornosti, smatrajući da su još uvek pod zaštitom svojih roditelja, drugi moraju da se suoče sa njom ranije nego što bi trebalo.

Printscreen/TikTok/naomis_life16

Naomi sa svojim suprugom Oskarom.

Naomi, popularna Tik-tokerka, otkrila je svojim pratiocima da je zatrudnela u 13. godini. Iako je, kako kaže, bila uplašena, rešila je da na svet donese svoju devojčicu kojoj je dala ima Aliza. Sa svojim suprugom je proslavila njen 1. rođendan, ali iznenađenjima nije bilo kraja. Dve nedelje nakon rođendana ćerkice, Naomi je saznala da je ponovo trudna i da ovoga puta nosi dečaka. 

Uspeli su da kupe stan i naprave topao dom za sebe i svoju dečicu. U međuvremenu je rođen Antonio, a Naomi je išla u školu do 38 nedelje svoje trudnoće. Nakon što je njena ćerka proslavila drugi rođendan, Antonio je imao tri meseca. Iako je njen suprug Oskar stalno na poslu i mnogo radi, Naomi u jednoj od svojih objava kaže da joj pomaže oko dece i da je ovo samo početak njihovog divnog života. 

 

 

Ova priča nadahnjuje mnoge, ali se i pitaju na koji način je ova devojka roditeljima saopštila vest i kako je uspela da se izbori sa svim izazovima koje nosi roditeljstvo sa tako malo godina.

- Ovo je jako slatko, ali imala je samo 13 godina kada je dobila prvo dete.

- Toliko si hrabra.

- Šta su tvoji roditelji rekli?

- Molim se da imaš zdravu porodicu - glasili su samo neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

Naomi, koja sada ima 16 godina, je u jednoj od svojih objava rekla da ima posao, da je završila školu i da su ona i njen suprug zajedničkim radom sebi stvorili dom. Iako je neki nazivaju "lošom" majkom, ona veoma često deli savete o roditeljstvu na ovoj društvenoj mreži. Takođe njen sadržaj podrazumeva prireme jela, kao i još mnogo saveta vezanih za domaćinstvo, a izgleda da se ova mlađa punoletnica dobro snalazi u ulozi majke sudeći po onome što prikazuje javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)