Roditeljstvo

"JADNO DETE, IZGLEDA POVREĐENO": Ono što je ova majka uradila svojoj ćerkici izazvalo je burne reakcije javnosti, svi su se zabrinuli (VIDEO)

Ovaj snimak pokazuje pojedini trendovi na TikToku zaista nisu ono što bismo trebali da radimo kod kuće.

16.08.2023 15:02

"JADNO DETE, IZGLEDA POVREĐENO": Ono što je ova majka uradila svojoj ćerkici izazvalo je burne reakcije javnosti, svi su se zabrinuli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kynziflore

Tiktokom se širi izazov jajima, koji podrazumeva da lupite jaje o glavu partnera, ali da on to ne zna, dok spremate ručak. Većina ljudi je postala "opsednuta" ovim trendom pa kreativnosti nikome ne nedostaje. Dok se jedni smeju na ovakav humor, drugi prevrću očima i govore kako su možda i životinje inteligentnije od nas, međutim, većina poručuje da ne treba mnoge stvari shvatati ozbiljno i da sve što je u cilju zabave i smeha treba prihvatati.

Ipak, šta kada neki odu malo dalje i možda preteraju u toj šali? Da li to prelazi u senzacionalnost i potrebu da se bude popularan i prikupi koji lajk. Jedna mlada žena je odlučila da isproba ovaj trend ali ne na svom partneru već na svom detetu.

pexels.com

Posebno iskustvo za decu je učestvovati u pripremi hrane u kuhinji

Dok je devojčica nestrpljivo iščekivala da kuva sa svojom majkom u kuhinji te čekala upute šta treba da radi, mama je imala drugi plan. Pogledavši još jednom u kameru, da li je fokus dobro postavljen, majka je kroz smešak dala devojčici jaje rekavši da ga čvrsto drži i pokazavši joj da i ona ima jedno koje će uskoro iskoristiti. Devojčica naravno nije znala šta je njena mama zamislila. 

- U redu, mama će prva - govori joj ona, a onda udara jaje o čelo devojčice koje se razbija, a majka ne prestaje da se smeje.

Zbunjena devojčica je prvo prešla rukom preko lica, pomalo zgroženo i razočaravajuće pogledala majku a ni u jednom trenutku se nije nasmejala. Njen izraz lica je bio nešto između kiselog osmeha i plača. Devojčica je pogledom pratila svoju majku koja je u ovome očigledno našla dobru zabavu. Iako je scena nasmejala ljude na Tiktoku većina je komentarisala da je scena zapravo tužna i da ovim majka ne daje pravu sliku detetu kako se treba ponašati.

@kynziflore Egg crack challange 🤣 *no kids got hurt in the making of this video* 🤣🤣 #fyp #eggcrackchallenge ♬ original sound - Kynzi

- Zašto sam tužna?

- Jadno dete. Izgleda povređeno i zbunjeno.

- Sada neka to ona uradi tebi.

- Nije znala da li da plače ili šta.

- Toliko je slatka...sad joj se izvini.

- Ovaj trend jeste zabavan ali ona je toliko slatka  nije to zaslužila - bili su neki od komentara.

Posebno je bila simpatična scena svima kada se devojčica na trenutak okrenula oko sebe, što su mnogi u šali okarakterisali kao blam koji je devojčicu "pojeo" zbog majčinog ispada dok su drugi rekli kako se okretala da vidi da li je još neko video to što je i ona, a što nije mogla nikako da shvati šta se dešava i zbog čega je njena majka to uradila.

Uprkos tome što je mnogima bilo žao devojčice i situacije u kojoj se našla mnogi su rekli kako je majka želela da nasmeje nju i celu internet zajednicu, a da to nije ispalo možda kako je očekivala. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)