Roditeljstvo

PRESELIO SE I PROMENIO ŠKOLU, NA KRAJU GODINE DOŠAO JE DA VIDI DRUGARE: Držao je čvrsto mamu za ruku jer nije znao kako će deca reagovati, ali ovom se nije nadao! (FOTO+VIDEO)

Mališan je bio ispunjen emocijama čim je kročio u učionicu.

13.08.2023 14:01

PRESELIO SE I PROMENIO ŠKOLU, NA KRAJU GODINE DOŠAO JE DA VIDI DRUGARE: Držao je čvrsto mamu za ruku jer nije znao kako će deca reagovati, ali ovom se nije nadao! (FOTO+VIDEO)
Instagram-upworthy

Deca su tužna kada napuštaju školu zbog preseljenja, a drugari iz odeljenja i učiteljica im po pravilu nedostaju. Jedan dečak je morao sa roditeljima da se preseli tako da je napustio osnovnu školu i sve drugare koje je tamo stekao. Međutim, po završetku školske godine mama ga je odvela da vidi prijatelje koji su ostali u starom odeljenju. On je sa vidnom tremom boravio u hodniku dobro poznate škole. Kolebao se da li da uđe u staro odeljenje i pomalo bojažljivo je prošao kroz vrata vidno stežući mamu za ruku.

Snimak ponovnog susreta dečaka sa drugarima dobio je samo na Instagramu dva i po miliona sviđanja i mnogima naterao suze na oči. Dečak je tako stramežljivo ušao u učionicu, a tamo je zatekao sve stare drugove kako sede na prepoznatljivom mestu. Istog trenutka, kada je mališan kročio u učionicu, sva deca su skočila sa svojih mesta i pojurila da ga zagrle. Dečak je u trenu ispustio maminu ruku i čvrsto pojurio ka svima njima u veliki zagrljaj.

Deca su vidno začuđena i obradovana opkolila dečaka sa svih strana toliko da je učitelj morao da interveniše. On ih je zamolio da formiraju red ispred dečaka i da ga pojedinačno pozdrave. Deca su istog trenutka oformila red, a svi su jedva čekali da dođe njihov dragoceni trenutak kada će zagrliti druga. Lica mališana bila su usmerena u pravcu mame ovog dečaka i prećutno su pitala da li se to njihov drugar vratio u staru školu. Međutim, mama je morala da ih razočara odgovorivši da se njen sin Kejson nije vratio u staru školu, već je samo došao da ih poseti. Ipak, čini se da je ovoj deci i to bilo dovoljno.

- Kejsonov učitelj nas je pitao da li možemo da dođemo na dodelu svedočanstva i iznenadimo decu na njegovom času. Preselili smo se u februaru i Kejsonu su toliko svi oni nedostajali, tako da nisam mogla da odbijem. Neverovatno je videti uzbuđenje i ljubav na ovom videu. Volela bih da svi budemo kao ovi klinci, našem svetu je to potrebno - napisala je dečakova mama u opisu snimka.

 

- Samo znam da dečak koji ga je prvi zagrlio je bio njegov najbolji drug, a devojčici u roze haljini i čizmicama je bio simpatija.

- Od dece možemo toliko toga da naučimo.

- Deca su neiskvarena i čistog srca, ne znam gde se tolika čistota vremenom izgubi.

- Ja bih posle ovoga razmotrila preseljenje.

- Ovaj video je nešto najlepše što sam video na internetu.

- Čista ljubav i bezgranično prijateljstvo.

- Toliko im je nedostajao njihov drugar, a i oni njemu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ana

13.08.2023 23:02

Pa sve je namesteno, deci je receno da ga grle.