Ispovesti

ZALJUBILA SE U MUŠKARCA KOGA NIKADA U ŽIVOTU NIJE VIDELA UŽIVO: "On želi da se razvedem i preselim kod njega, ali odbija da se sretnemo licem u lice

Iskustvo žene koja veruje da je posle dve decenije lošeg braka najzad pronašla srodnu dušu.

01.08.2023 21:00

ZALJUBILA SE U MUŠKARCA KOGA NIKADA U ŽIVOTU NIJE VIDELA UŽIVO: "On želi da se razvedem i preselim kod njega, ali odbija da se sretnemo licem u lice
shutterstock.com

Sajtovi za upoznavanje putem interenta su uvek poseban rizik što se izbora ozbiljnijeg partnera tiče. Uglavnom je namena ovih sajtova jasna, a to je ubijanje dosade ili površna dopisivanja uz koje mnogi muškarci očekuju i pojedine eksplicitne fotografije. Oni koji pristanu da se upoznaju lično uglavnom to rade zbog očekivanih intimnih odnosa, a ređe da bi našli srodnu dušu. Ipak jedna žena posle 22 godine braka je mislila da je upravo tamo pronašla ljubav svog života.

- Imam 44 godine, a moj suprug 46. Posle više od dve decenije braka naš odnos sveo se na površnu komunikaciju koja se uglavnom vrti oko obroka. Duže vreme planiram da se razvedem jer odavno nemamo ista interesovanja. Jedini razlog što to i dalje nisam uradila je jer imamo 2 ćerke, jednu od 16 godina i drugu koja ima 20 godina i živi u drugom gradu zbog studija. U očaju sam jedne noći posetila onlajn sajtove za upoznavanje i tamo sam našla njega. Dopisujemo se svakodnevno već okruglo dve godine. Na korak sam od razvoda kako bih konačno bila sa njim - započinje ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Rešila da loš brak zameni još gorim onlajn upoznavanjem

Bitna činjenica je što se ovo dvoje zaljubljenih golupčića za dve godine nijednom nisu sreli uživo, što posebno ovoj ženi smeta.

- On živi u drugom gradu, ali sasvim je siguran da sam ja žena njegovog života i želi da se sa mlađom ćerkom preselim kod njega. Iako me nikada lično nije video obasipa me komplimentima i često vodimo duge razgovore koji nisu uvek se*sualne prirode. Međutim on ima gomilu mojih fotografija, a ja nijednu njegovu. Tačnije imam jednu sa društvenih mreža, sa tog sajta i videla sam ga putem kamere, ali nikada nisam videla njegovo telo, već samo lice. Nije da mi to smeta, već mi je samo čudno. Kad pomenem da bih volela da mi pošalje fotografije, odgovori da ne voli da se slika i promeni temu. Jedva čeka da se razvedem kako bih se preselila kod njega, a kada sam dva puta insistirala da se najzad vidimo uživo, odbio je uz izgovor, ne znam da li srljam u propast - upitala je ova žena.

shutterstock.com

Obećavao kule i gradove a izbegao da se lično upoznaju

Komentari su ubrzo usledili.

- Da, gospođo, naravno da srljate! U braku ste 22 godine, kakav god brak bio, a planirate da ostavite muža zbog čoveka koga nikada u životu niste videli.

- Ponašate se kao tinejdžerka, vaša ćerka možda ima veću ozbiljnost od vas. Kako je moguće da misilite da ste zaljubljeni u čoveka koji je odbio da se vidi uživo sa vama i da vam pošalje fotografije, ko zna šta taj još krije.

- Ljudi koje upoznajete na onjajn sajtovima nisu tu da biste se zbog njih razveli i upropastili život. Jasno je da vam brak nije sjajan, ali to što je neko divan u prepisci sa vama i u retkim trenucima kada se čujete, ne znači da bi bio i kompatibilan sa svama u bilo kom pogledu na duže staze.

pinterest

Komentari nisu bili na starni njene imaginarne veze

BONUS VIDEO:

Komentari (0)