Brak i veze

POZVALA JE PRIJATELJA SVOGA DEČKA I REKLA MU KAKO JOJ JE DOSADNO U VEZI: Njegov komentar je šokirao njenu jaču polovinu, a onda je usledilo ovo! (VIDEO)

Rekla je kako je sve to krivica njegovog druga.

17.07.2023 18:00

POZVALA JE PRIJATELJA SVOGA DEČKA I REKLA MU KAKO JOJ JE DOSADNO U VEZI: Njegov komentar je šokirao njenu jaču polovinu, a onda je usledilo ovo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/emilyylouu1

Čvrsta prijateljstva pružaju osećaj pripadnosti (što je jedna od urođenih ljudskih potreba), ispunjavaju nas mentalno i emocionalno, utešna su i umanjuju stres. Čini se da žene više dobijaju u prijateljskom odnosu, dok su muška prijateljstva rezervisanija i ne uključuju otvoreno deljenje i izražavanje osećanja.

Međutim, muškarci će uvek potvrditi da su njihova prijateljstva kvalitetnija i da je lojalost među njima prisutnija nego kod žena i kako ih prijatelj nikada nije izneverio. Domišljata TikTokerka želela je da ispita lojalnost prijatelja svog dečka, sa kojim se on druži već 15 godina, pa ga je u dogovoru sa njim i pred njim pozvala, samo što momak sa druge strane telefona nije znao da je njegov drug baš tu sa njom. 

Printscreen/TikTok/emilyylouu1

Momak i devojka u kolima odlučili da pozovu njegovog druga kako bi testirali njegovu lojalnost

Rekla mu je da joj je veza sa njegovim drugom postala naporna i da ne zna šta da radi. 

- Hej šta radiš? Želela sam da dam sebi oduška i da ti se požalim. Počeo je da mi smeta, postao je jako dosadan i ne znam šta da radim, znači smeta mi sve što uradi - započela je razgovor Tiktokerka.

Njegov drug se složio da može da bude dosadan.

- Ume on da bude nekada dosadan, znam to... ima da mu pomerim zadnjicu - odgovorio je momak. Devojka je nastavila da se vrpolji i smeška, dok je njen momak zgranuto gledao u telefon i pokušao da shvati o čemu priča njegov drug. Konačno ga je devojka pitala koji je njegov predlog, kako da reši taj problem.

Rekao da će biti kod kuće ukoliko želi da razgovara.

- Ako želiš, biću kod kuće pa možeš da dođeš do mene...možemo da razgovaramo o tome -  rekao je momak sa druge strane "žice", dok se devojka tiho u sebi smejala posmatrajući reakciju svog dečka koji je bio evidentno besan. 

Devojka je pristala da dođe kod njega i rekla da će se videti uskoro, dok njen dečko i dalje nije mogao da veruje.

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestali da se nižu. 

 

- Zašto je ona toliko srećna zbog toga?

- Iskreno sam očekivao da će ga prijatelj nazvati i reći: "Hej druže, tvoja devojka je upravo zvala i rekla da će doći kod mene."

- On je u pravu, crvene zastavice sa obe strane.

- Bol u njegovim očima čoveče - glasili su samo neki od komentara.

Iako je devojci cela ova stvar bila prilično zabavna i shvatila ju je kao šalu, momak joj je naglasio kako mu nije nimalo interesantno to što se desilo, upitavši je par puta zbog čega je njihova konverzacija bila tako prisna i zašto je bila tako fina. Iako se devojka branila rekavši da je krivica u njegovom prijatelju, momak nije želeo da čuje već je besno izašao iz automobila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)