Brak i veze

ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM STROGIM PRAVILIMA ZA BRAK: Treće je posebno bizarno, da li biste vi ovo tolerisali kod partnera? (FOTO/VIDEO)

jojo Soreli i njen muž Taker su još studenti, čija je bračna zajednica ispraćena brojnim zabrnama.

09.07.2023 17:00

ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM STROGIM PRAVILIMA ZA BRAK: Treće je posebno bizarno, da li biste vi ovo tolerisali kod partnera? (FOTO/VIDEO)
tiktok/printscreen/jojosorrell

Brak je društvena institucija kojom se regulišu odnosi između dve osobe. Moralne norme kojih se bračni partneri drže variraju i ne postoji određeni obrazac ponašanja. Najvažnije je da sebi stvore prikladnu atmosferu u kojoj će da se osećaju prijatno.

Takođe,u svakoj vezi postoje ljubavne zapovesti, ali jedna devojka je izazvala raspravu na društvenim mrežama kada je otkrila pravila koja ima u braku. Jojo Soreli je na TikToku objavila video u kojem je otkrila listu pravila za nju i njenog supruga Takera koja je ubrzo postao viralan.

Prvo pravilo

Ona i njen suprug ne smeju da sede pored osobe suprotnog pola na predavanjima na fakultetu, a kada su u pitanju retoričke rasprave, ili odgovaranje za ocenu, mogu da odgovaraju samo na pitanja koja im je postavila osoba istog pola. 

- Na početku svakog semestra prilikom upoznavanja drugih studenata, uvek naglšavamo da smo u braku. Ukoliko odgovaramo kod profesora suprotnog pola uvek idemo zajedno - objašnjava ova devojka. 

TikTok/Printscreen/jojosorrell

Jojo Soreli ima bizarna pravila u braku

Drugo pravilo 

Mogu da odgovaraju samo na pitanja koja je postavila osoba istog pola. Tako je i sa razgovorima putem telefona i oboje su upućeni u to koga kontaktiraju

-  Ako moramo da kontaktiramo osobu suprotnog pola uvek ćemo imati grupni razgovor i takođe imamo grupe na aplikacijama kao što su Vajber i Vats ap. Na primer, kada šaljem poruke svom bratu, uvek ih prosleđujem u grupne razgovore u kojima smo oboje - otkriva Jojo. 

@jojosorrell boundaries in our marriage while we’re still in college!!! #wifelife #libertyuniversity ♬ original sound

Treće pravilo

Nikada ne idu odvojeno u teretanu, jer to može biti opasno.

- Ako je to neophodno, uvek smo uključeni na video pozivu kako bismo bili sigurni da se ništa neće dogoditi - zaključila je Jojo sa osmehom na licu. 

Reakcije pratilaca na društvenoj mreži TikTok nisu prestajale. 

- Ovako izgleda kada je neko nesiguran u svojoj vezi.

- Zvuči kao jako zdrava i srećna vezaglasili su samo neki od komentara.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)