Brak i veze

IMAM 59 GODINA I LUDO VOLIM SVOJU ŽENU OD 56! Ali kada sam nedavno u prodavnici sreo suprugu najboljeg prijatelja rekla mi je nešto što me je skamenilo: Ne mogu da se oporavim!

Očajni muškarac zatražio je savet na internetu nakon što je, kako je rekao, doživeo dvostruku prevaru.

17.06.2023 22:01

IMAM 59 GODINA I LUDO VOLIM SVOJU ŽENU OD 56! Ali kada sam nedavno u prodavnici sreo suprugu najboljeg prijatelja rekla mi je nešto što me je skamenilo: Ne mogu da se oporavim!
Shutterstock

Prevara u braku je nešto što, kako bi mnogi rekli, svakome može da se dogodi. U dugim brakovima često dolazi do "zasićenja" i želje da se nešto promeni. Jedan od supružnika neretko traži utehu u nekoj drugoj osobi ne bi li ponovo osetio strast i požudu. Ono što je važno jeste da razgraničite sa sobom kako biste se nosili sa takvom situacijom, a ovo je priča čoveka kog je žena prevarila sa osobom za koju je on to najmanje očekivao. 

shutterstock.com

Odlučio je da ignoriše sumnju da ga žena vara sa drugim

- Nedavno sam posumnjao da nešto nije u redu sa mojom ženom. Postala je nezainteresovana za bilo kakvu intimnost. Ipak, odlučio sam ignorišem jer nisam želeo da zna da sam posumnjao. Međutim, uskoro sam saznao da ima aferu, ali na sa bilo kim, već sa mojim najboljim prijateljem. Nikako ne mogu da razumem zašto bi me dvoje najbližih ljudi tako izdalo. Ja imam 59, a moja žena 56 godina. U braku smo 30 godina i imamo troje odrasle dece. Moj bivši najbolji drug ima 58 godina, odrasli smo zajedno i porodice su nam bliske - ispričao je očajni mušakarac, a zatim otkrio kako je saznao za ženinu aferu. 

Njegov svet se, naime, srušio kada je pre nekoliko nedelja naleteo na ženu svog najboljeg prijatelja u supermarketu.

- Pod pretpostavkom da znam pitala me je kako se nosim sa vestima o njihovoj aferi. Bio sam potresen do srži i u neverici. Odvezao sam se pravo kući da se suočim sa ženom. Odmah se rasplakala i sve je priznala. Ispostavilo se da su već mesecima spavali zajedno, ali me je uverila da je sada gotovo - naveo je muškarac.  

shutterstock.com

Muškarac i žena u krevetu bez ikakvih emocija

Iako mu je slomila srce, odlučio je da ostane i radi na braku jer i da voli ženu.

- Nažalost, stvari su već izmakle kontroli i nije želela nikakav fizički kontakt sa mnom. Nije zainteresovana za se*s, a čak i kada pokušam da je poljubim ili mazim ona daje sve od sebe da to izbegne. Brinem se da naš brak propada, ali je toliko volim da ne mogu da podnesem pomisao da ću je izgubiti - priznao je on.   

Savetnica za brak odmah mu je odgovorila. 

Osećaj tuge i besa je normalan, ali ključno je da budete iskreni. Ako želite da popravite svoju vezu, morate otvoreno da komunicirate i da supružniku na svaki mogući način stavite do znanja da vam je stalo ukoliko rešite da ostanete sa tom osobom - naglasila je savetnica. 

shutterstock.com

Žena oseća krivicu zbog onoga što je učinila svom suprugu

Prema njenim rečima, svaka zajednička aktivnost kao što je odlazak u bioskop ili na neobaveznu kafu može da probudi iskru u ženinim očima.

- To može da je podseti na bezbrižan početak veze kada nije imala nikakvu prisilu ili obavezu da bude sa vama. Ako je volite dajte joj prostora i vremena i videćete kako se sve menja na bolje - zaključila je ona.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (3)

Car

18.06.2023 16:19

"Brinem se da moj brak propada"

ide mile

12.12.2023 17:57

Ako mu je dala časnu pionirsku reč da neće više( a ni manje) onda treba da joj veruje.

Krivi Stojko

12.12.2023 20:45

Kako mozes da izgubis nesto sto si vec izgubio?!