Brak i veze

ŽENA SVE ČEŠĆE POSEĆUJE ĆERKU I JEDNOM JE OTIŠLA I NIJE JE BILO 10 DANA: Kada se vratila promenila je šifre za mobilni i lap top, a tek šta je uradila kad sam je pitao šta se dešava!

Jedan očajni muškarac zatražio je onlajn savet bračnog terapeuta nakon što je posumnjao u vernost žene sa kojom je 10 godina.

10.06.2023 22:01

ŽENA SVE ČEŠĆE POSEĆUJE ĆERKU I JEDNOM JE OTIŠLA I NIJE JE BILO 10 DANA: Kada se vratila promenila je šifre za mobilni i lap top, a tek šta je uradila kad sam je pitao šta se dešava!
Shutterstock

Jedan Britanac požalio se bračnom terapeutu jer je posumnjao da ga žena vara. Kako je objasnio, u braku su 10 godina, a on je sada primetio promene u njenom ponašanju.

Prema njegovim rečima, sve je počelo kad je njegova supruga sve češće počela da odlazi u posetu kod svoje ćerke iz prvog braka. 

shutterstock.com

Žena je mužu govorila da odlazi u posetu kod ćerke 

Izjeda me sumnja 

Kako je ispričao Britanac, ćerka njegove supruge živi 300 kilometara od njihovog grada i njegova supruga svake dve nedelje odlazi kod ćerke u posetu.

- Njena ćerka je navodno depresivna, pa ona odlazi da joj pomogne. Kad je prvi put otišla nisam ništa posumnjao, niti razmišljao o tome. Poslala je poruku da je stigla. Bila je danima kod ćerke i jedva da je odgovarala na moje poruke. Napisala je jednom da je dobro, da ide na spavanje - ispričao je on.

Nije prošlo mnogo od njenog povratka kući, a ona se opet spakovala i otišla kod ćerke rekavši da je potrebna svom detetu.

- Drugi put je bila deset dana i u opšte mi se nije javila. Kad se vratila kući promenila je lozinke na telefonu i lap topu. To je upalilo lampicu u mojoj glavi, javila se sumnja, ali ništa nisam mogao. Nastavila je sa čestim posetama ćerki. Ponekad uveče kad mi pošalje poruku za laku noć vidim da je još dugo aktivna na telefonu iako je rekla da ide odmah u krevet. Ubija me sumnja i sve više verujem da su njene česte posete ćerki zapravo samo paravan za njenu aferu - rekao je on.

Kada je jednom prilikom pokušao da razgovara s njom ona je odbacila sve njegove optužbe i okrivila ga da joj ne posvećuje dovoljno pažnje.

- Bio sam šokiran, ali sam joj obećao da ću se promeniti. Svaki put kad pokušavam da je zagrlim ili dodirnem, dočeka me njena sarkastična primedba: "Ako baš moraš...". Tvrdi da me nikad ne bi prevarila, ali tako je hladna. Sumnje me ubiše, sad se sprema ponovo da ide kod ćerkea ja sam očajan i ne znam šta da radim - požalio se on.

shutterstock.com

Pokušao je da razgovara sa ženom ali ona je priču uvek okretala tako da je on bio kriv 

Savet stručnjaka

Bračna teraputkinja je naglasila da su sumnje najgore stanje s kojim neko može da živi.

- Nađite vremena da mirno porazgovarate sa suprugom pre njenog putovanja. Dajte joj do znanja kako se osećate, šta vas tišti i kako možete ponovo da povratite poverenje u nju. Odlazak na zajednički ručak ili vikend je odlična ideja, ali možete za početak da pripremite romantičnu večeru kako biste joj stavili do znanja koliko vam je stalo do nje - rekla je ona i naglasila da eventualne nesuglasice jedino mogu da se razreše iskrenim razgovorom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)