Ispovesti

DOK JE BIO NA POSLU PROVERIO JE BEBI MONITOR I SLEDIO SE OD ŠOKA: Na njemu je video suprugu kako ulazi u njihovu spavaću sobu s drugim muškarcem koga je poznavao ceo život! (FOTO)

Deklan Fuler (22) je Britanac čija je priča obišla svet, a njen rasplet je posebno šokantan.

31.05.2023 12:01

DOK JE BIO NA POSLU PROVERIO JE BEBI MONITOR I SLEDIO SE OD ŠOKA: Na njemu je video suprugu kako ulazi u njihovu spavaću sobu s drugim muškarcem koga je poznavao ceo život! (FOTO)
Printscreen Facebook/Declan Fuller

Deklan Fuler (22) razveo se prošle godine od supruge Stefani nakon što ju je uhvatio u prevari. Ona je, naime, imala aferu s drugim muškarcem i to ne bilo kojim, već sa onim koga je on poznavao celog života - sa njegovim ocem Derenom (44). Deklan ima dvogodišnju ćerkicu Vilou sa bivšom ženom koja je sad trudna sa njegovim ocem i čekaju blizance.

Kako je Deklan ispričao za britanski Dejli mejl, ni na trenutak nije pomislio da bi tako nešto moglo da se dogodi kad ga je otac prošle godine zamolio da se privremeno preseli kod njih jer nije imao gde da živi.

Sve snimljeno 

Deklan je razgovarao sa suprugom i dogovorili su se da pomognu njegovom ocu i prime ga u svoj dom dok ne stane na noge.

- Ništa nije upućivalo na to da bi otac mogao da mi uradi tako nešto. Posle dva meseca postao sam sumnjičav jer mi se učinilo da se njih dvoje stalno nešto došaptavaju, ali sam mislio da sam paranoičan – iskren je bio prevareni muž.

Prema njegovim rečima, sve se promenilo u septembru prošle godine.

- Bio sam na poslu, a moja supruga je ostala kod kuće da brine o ćerkici. U jednom trenutku ušao sam u mobilnu aplikaciju da proverim bebi monitor i šokirao se kad sam video kako Stefani i moj otac ulaze u našu spavaću sobu. Puklo mi je pred očima i bio sam šokiran kad sam shvatio da otac ima aferu sa mojom ženom – iskren je bio on.

Iste večeri upitao je suprugu o čemu se radi, ali je ona pokušala da ga ubedi kako su zajedno samo gledali Simpsonove.

- Naravno da nisam pao na tu priču i ispostavilo se da su ipak u vezi. Stefani i moj otac su se već sutradan iselili iz kuće, a ja sam ostao sam sa detetom. To je bio veoma težak period za mene. Nisam očekivao da će me izdati dvoje, za mene u tom trenutku, najvažnijih ljudi - moj otac i moja žena – ispričao je on.

Ipak, Deklan se polako oporavio i sad ima novu verenicu s kojom planira uskoro da se oženi.

- Moj otac i moja bivša žena su nastavili vezu i iznajmili su kuću nedaleko od mene kako bi Stefani mogla da viđa našu ćerku. Ona je sada ponovo trudna, ali sa mojim ocem, i očekuju blizance – ispričao je Deklan.

Sramna izdaja

Međutim, njegova bivša supruga Stefani tvrdi da čitava Deklanova priča apsolutno nije tačna.

- Nikad nisam prevarila Deklana. Izbacio nas je iz kuće, bila sam očajna, a Daren i ja smo se smuvali nedelju dana nakon što sam se rastala sa Deklanom – tvrdi ona.

Daren ne želi da priča o tome, a njen status na Fejsbuku potvrđuje da je sa ocem svog bivšeg muža u vezi.

 Deklan se jedino plaši kako će svojoj ćerkici Vilou da objasni šta se desilo.

- Blizanci će biti moja polubraća ili polusestre, kao i od moje ćerke, dok je moj otac istovremeno deda Vilou. Šta će ona biti njima? To je tako komplikovano. I dalje ne mogu da verujem da su mi to učinili, da Stefani ni na trenutak nije pomislila na mene i na našu ćerku. A moj otac? S njim ne želim nikad više da progovorim ni reč. Sramno je da tako nešto uradiš rođenom sinu, da mu na takav način zabodeš nož u leđa i izdaš ga u trenutku kad te je primio u svoj dom kako bi ti pomogao. Posle svega shvatio sam da mi je mnogo bolje bez njih dvoje u životu – zaključio je Deklan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)