Brak i veze

MUŽ ME JE MESECIMA VARAO SA KUMOM! Noćima ne spavam, iskoristila ga je kad joj se našao tokom razvoda (FOTO)

Intimna avantura njenog supruga i najbolje prijateljice dogodila se u trenuku dok je njena drugarica prolazila kroz razvod

10.02.2023 22:00

MUŽ ME JE MESECIMA VARAO SA KUMOM! Noćima ne spavam, iskoristila ga je kad joj se našao tokom razvoda (FOTO)
Foto: Shutterstock

Prevara u braku je uvek bolna i poražavajuća, ali kad te muž prevari sa tvojom najboljom prijateljicom, koja joj je ujedno i kuma to je udarac koji se teško podnosi. Kako je intimnoj ispovesti ispričala jedna Britanka, noćima ne spava jer je i dalje ljuta na sad već bivšu najbolju drugaricu koja je imala intimne odnose sa njenim suprugom.

Izdaja je zabolela do srži, pa je žena savet zatražila od bračnog terapeuta kako da prevaziđe ovu aferu koja je uzdrmala njen brak i život.

pexels.com

Nekad su bile bliske i nerazdvojne prijateljice

Izdaja koja se ne prešta

Kako je ispričala, svo troje su u srednjim godinama a afera se dogodila godinu dana ranije kad je njena najbolja prijateljica prolazila kroz svoj razvod.

- Koristila je mog muža kao rame za plakanje ali meni ni na kraj pameti nije bilo da bi tako mogla da me izda. Ona je bila moja najbolja prijateljica, u potpunosti sam joj verovala. Njoj sam poveravala svoje najdublje tajne. Dobro je znala koliko volim svog muža i ne mogu da razumem kako je mogla to da mi uradi, jer je dobro znala koliko će me to povrediti - ispričala je žena.

Za suprugovu prevaru saznala je slučajno.
- Kao dobar prijatelj moj muž joj se našao pri ruci dok se razvodila. Tešio je i vremenom je to preraslo u fizički kontakt i avanturu. Muž mi je sve priznao, kune se da je bio slab i glup, molio me za oproštaj. Njemu sam oprostila ali njoj nikad neću - iskrena je bila ona.

Foto: Shutterstock

Suprugu je oprostila i zajednički rade na očuvanju svog braka

Savet terapeutkinje

Da bi lakše prevazišla težak trenutak ona se sa suprugom preselila u drugi deo grad kako bi izbegla da se sretne sa bivšom prijateljicom. Suprug i ona su rešili da rade na svom braku koji već traje 15 godina.

- Nju sam zauvek izbrisala iz svog života, ona za mene više ne postoji. Ali me njena izdaja i dalje boli. Noćima ležim u krevetu, zurim u plafon u mraku i kiptim od besa. Ne želim tako da živim - naglasila je ova Britanka.

Bračna terapeutkinja je istakla da je prevara partnera dovoljno bolna i bez toga da je u celu priču umešana njena najbolja prijateljica.

- Boli vas ne samo njena izdaja već i zato što ste izgubili najbolju prijateljicu. Ovakve situacije nikad nisu lake a najbolje je da se posavetujete sa nekim psihoterapeutom koji će vam pomoći da prevaziđete ovaj težak trenutak u svom životu i braku - poručila je bračna terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragi zeka

11.02.2023 16:29

Njena prijateljica je i sama imala svojih problema i trebala joj je uteha. Nije lepo to što je uradila, ali je razumljivo. S druge strane, njen muž nije baš mnogo oklevao da iskoristi priliku koja mu se ukazala. Kao dve odrasle osobe i kao dve osobe na koje bi ona trebalo da može da se osloni, u najmanju ruku su oboje jednako krivi. Završila je sa prijateljicom, zašto sada ne može da se smiri? Zato što zna da više ne može da veruje mužu i za to krivi bivšu prijateljicu. Ali podsvesno oseća da krivica nije samo njena, jer bi u tom slučaju problem vać bio rešen, a ona mirna. A nije...