Ispovesti

Mislila je da imaju savršen BRAK i dvoje divne ce dece, a onda je saznala za suprugovu MRAČNU tajnu!

Serena je živela u idiličnoj priči dok nije otkrila šokantnu tajnu svog supruga posle skoro 20 godina braka

18.10.2022 19:41

Mislila je da imaju savršen BRAK i dvoje divne ce dece, a onda je saznala za suprugovu MRAČNU tajnu!
Printscreen Facebook/@Serena Morton

Posle 18 godina braka i dvoje dece Serena Morton (57) saznala je da je njen suprug Dejvid (60) gej. Njegova mračna tajna koju je godinama krio od nje i dece uništila je njihovu porodicu.

Međutim, danas četiri godine nakon njihovog razvoda ona i Dejvid su najbolji prijatelji, oslonac i podrška jedno drugome. Čak je upoznala i njegovog partnera Karlosa, za koga kaže da je izuzetno lep muškarac 25 godina mlađi od njenog bivšeg supruga.

Kako je u ispovesti za britanski Dejli mejli ispričala Serena, ona i Dejvid su prošli težak put ali ne žali što je bila njegova supruga i što je on otac njene dece.

On je bio ljubav mog života 

Ljubavna priča Serene i Dejvida počela je 1999. godine. Upoznali su se dok je ona radila u banci u kojoj je on bio klijent. Počeli su da se zabavljaju i posle tri meseca on se preselio kod nje.

U jednom razgovoru spomenuo joj je da je biseksualac. Zaljubljena do ušiju Serena nije mnogo obraćala pažnju na njegove reči posebno što je ubrzo ostala u drugom stanju sa njihovom ćerkom Ebi.

- Bili smo oduševljeni. Sećam se da sam ušla u našu spavaću sobu držeći u ruci pozitivan test na trudnoću. David je ustao iz kreveta, kleknuo na jedno koleno ispred mene i u suzama me pitao: "Hoćeš li da se udaš za mene?" Nisam imala ni trunke sumnje. On je bio ljubav mog života a to što je biseksualac mi nije smetalo zato što sam znala da se obavezujemo na vernost jedno drugome - ispričala je Serena.

Ni Dejvid nije imao sumnje posebno što u to vreme nije mnogo razmišljao o sopstvenoj seksualnosti a Serena mu se mnogo dopadala. 

- Kad sam saznao da je trudna mojoj sreći nije bilo kraja. Oduvek sam želeo decu a Serena je bila prelepa žena koja me je jako privlačila. Da, definitvno sam je voleo tada. Još uvek je volim ali ne na način na koji muž voli ženu - dodao je Dejvid. 

Savršen život

Nakon bajkovitog venčanja i svadbe za 200 gostiju za koje oboje u glas kažu da je bio "savršen dan", mladi par je kupio kuću na kredit. Osam meseci nako rođenja ćerke ona je opet ostala u drugom stanju.

- Bila je to ne planirana trudnoća ali je dete bilo željeno. Ubrzo se rodio naš sin Džordž. Međutim, nakon njegovog rođenja naš seksualni život prestao je da postoji. Sa dvoje male dece u kući oboje smo bili previše iscrpljeni da bismo uopšte i razmišljali o seksu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da to ima bilo kakve veze sa Dejvidovom seksualnošću. Razgovarala sam sa prijateljicama i sve su mu rekle da uz malu decu nemaju baš mnogo vremena za seks sa mužem i to me umirilo - prisetila se Serena.

Dejvid je bio izuzetno dobar otac i pažljiv muž.
- Uvek smo se držali za ruke kad bismo šetali ulicom. Uveče bi me poljubio, rekao da me voli i čvrsto zagrlio sve dok ne bih zaspala u njegovim rukama. Često smo se mazili ali dalje od toga nismo išli. Tek skoro 2 decenije kasnije Dejvid mi je priznao da u tim  trenucima nije imao želju da vodi ljubav sa mnom, ali je sve to pripisivao umoru i iscrpljenošču zbog podizanja dece. Nismo čak ni razgovarali o nedostatku intimnosti među nama a ja sam bila spremna da živim u braku bez seksa zato što je sve drugo bilo savršeno - iskrena je Serena.

Sve sam joj priznao

Deca su rasla a Dejvid je sve više postajao svestan koliko mu je teško da skriva sopstvenu prirodu i da ga umesto svoje prelepe supruge privlače muškarci. Ipak i on je ostajao u braku bez seksa.

- Pomislio sam kako ću ako se razvedemo postati vikend tata, neću gledati svoju decu kako odrastaju i to je za mene bilo nepodnošljivo. O mojoj biseksualnosti koju sam spomenuo Sereni na početku naše veze nikad nismo pričali našoj deci smatrajući da je to nepotrebno - ispričao je Dejvid.

Punih 18 godina nakon venčanja u jednom trenutku je pukao i priznao sebi da je gej. Ne želeći više da bude zarobljen u braku bez ljubavi i sa ženom spakovao je stvari i otputovao na Kanraska ostrva smatrajući da zaslužuje da bude srećan.

- Rekao mi je da više ne može da živi u laži i da odlazi zauvek. U trenutku kad mi je priznao da je gej ceo moj svet se srušio. Bila sam ljuta, povređena nisam mogla da verujem da mi je to uradio posle 18 godina braka. On se spakovao i otišao, a za mene je nastao pakao. Danima nisam jela, jedva da sam spavala a u životu su me održala deca. Saznanje da im je otac gej bio je veliki šok i za njih. Ebi ga je precrtala iz svog života i dugo je bila ljuta na njega. Džordž je bio povređen ali mi je u jednom trenutku rekao:"Mama znam da si povrešena, ali on je ipak naš tata bez obzira što je gej" - prisetila se ovih bolnih trenutaka Serena.

U želji da pokuša da spasi svoj brak ona je otputovala kod Dejvida na Kanarska ostrva i zatekla ga potpuno preporođenog. 

- Smešio se, bio je srećniji nego ikad. Opet smo spavali zagrljeni u njegovom krevetu ali više ništa nije bilo isto. Tad sam shvatila da je gotovo! Dogovorili smo se oko dece, prodali zajedničku kuću a ja sam se preselila s decom u drugu kuću koja je bila 15 minuta udaljena od njegove tako da je ostao blizu dece - dodala je ona.

Pixabay.com

Danas su Serena i Dejvid najbolji prijatelji i najveća podrška jedno drugome

Rame za plakanje

Ebi je bila ljuta na oca i nije htela s njim da kontaktira dok je Džordž redovno posećivao oca.
- Bilo je to teško razdoblje. Bio sam ljut na Serenu zašto je rekla deci da sam gej jer smatram da sam to trebao da uradim ja lično a ona mi je to oduzela. Umesto toga snimio sam kratak video snimak i pokušao da im objasnim šta se dogodilo i zašto više nismo porodica. Džordž je to nekako lakše prihvatio dok je sa Ebi išlo teže - prisetio se Dejvid.

U međuvremenu Serena je započela novu ljubavnu vezu koja se raspala posle 2 godine. Očajna potražila je Dejvida.

- On je ipak bio neko ko me najbolje poznaje. Dočekao me je raširenih ruku i pružio mi rame za plakanje. Korak po korak od najveće ljubavi mog života postao je moj najbolji prijatelj. Nekoliko meseci kasnije on je pao, povredio karlicu i završio u bolnici. Pozvali su me iako sam bila njegova bivša žena - ispričala je Serena.

Dejvid ne vidi ništa čudno u tome.
- Pored dece Serena mi je bila i ostala najbliža osoba na svetu. Odmah je dojurila u bolnicu. I ne samo to. Nakon što su me otpustili iz bolnice bio sam praktično nepokretan. Ona je brinula o meni kuvala, spremala, pomagala mi da odem do toaleta ili da se okupam. Sve ovo nas je dodatno zbližilio i verujem da ćemo do kraja života ostati podrška jedno drugom bez obzira na sve čak i naše potencijalne partnere - priznao je Dejvid.

Na pitanje da li joj je žao što se upustila u brak s njim Serena je u dahu odgovorila.
- Dugo sam mislila da me Dejvid nikad nije voleo da me je samo iskoristio da dobije decu. Bila sam jako zaljubljena u njega i što je meni najvažnije bili smo dobri roditelji. Iako je u našem braku postojala suštinska mana kad pogledam našu decu shvatim da smo ipak nešto uradili kako treba - zaključila je Serena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)