Brak i veze

Sedeli su i uživali u večeri, A ONDA SE POJAVILA NJEGOVA ŽENA! Snimljen skandal kakav se ne pamti, ljubavnicine oči sve rekle! (VIDEO)

Autentičan snimak koji je napravila prevarena supruga obišao je čitav svet i izazvao salve reakcija, a ono što je posebno začudilo jeste ponašanje obe žene uključene u aferu.

12.10.2022 12:01

Sedeli su i uživali u večeri, A ONDA SE POJAVILA NJEGOVA ŽENA! Snimljen skandal kakav se ne pamti, ljubavnicine oči sve rekle! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/warymary1

Da li ste se možda nekada zapitale da li vaš muškarac zaista odlazi na fudbal s prijateljima kako vam kaže? Poverenje u vezi i braku je veoma važno i bilo kakav odnos je bez ta dva kriterijuma nezdrav, međutim, jednoj ženi "đavo nije dao mira" budući da je primetila da se njen suprug već neko sumnjivo ponaša. Odlučila je da preispita stvar i utvrdi gde to njen suprug provodi svoje vreme kada je van kuće i navodno na fudbalu. 

Nakon što je upala na večeru i zatekla muža kako sedi za jednim zabačenim stolom s ljubavnicom, odlučila je da priču istera do kraja i tom paru sve saspe u lice. Pritom je povela i svedoka koji je čitavu scenu neprestano snimao. Ucveljeni muž sedeo je za stolom i zaprepašćeno gledao u suprugu, a plavuša koja mu je pravila društvo pokušavala je da bude fina i ljubazna dok se na njenom licu video "kiseli" osmeh. Njene oči otkrivale su koliko joj je čitava situacija zastrašujuća, a pritom je neprestano ponavljala: "Ja sam mu prijateljica".  

Već u startu mogla se uočiti krivica koju oseća muškarac i "gorak ukus u ustima" zbog toga što je uhvaćen na delu.

Ipak, hladan ton kojim se žena obratila tom dvojcu šokirao je mnoge. U snimku se čuje kako ga ona pita šta radi dok joj on odgovara da samo večera. Zatim se žena okreće ka ljubavnici želeći da sazna ko je ona. Pošto joj je plavuša nekoliko puta ponovila da je ona samo "prijatelj" žena je nastavila da joj postavlja pitanja tražeći detalje u kom svojstvu prijatelj i da li je koleginica sa posla. Pošto je shvatila da joj serviraju praznu priču, odlučila je da udari direktno.

- Znaš li ti šta su naša deca želela večeras da rade sa svojim ocem dok se vi nalazite u tri sata udaljenom Bel Eru? Jesi li ti znala za to? Jesi li znala? Deca?! Stvarno si odvratna, odvratna si....- čuje se kako žena vrišti na ljubavnicu.

Pošto nisu mogli da zaustave snimanje i raskrinkavanje, na licu ljubavnice videlo se kako uz veštački osmeh polako nestaje, dok je čovek krenuo da ustaje sa stola. Postavlja se pitanje da li je dotična žena uopšte znala da je on oženjen i da ima porodicu. U trenutku kada je žena počela da joj spominje decu ona je podizala obrve i pravila gestikulacije kao da je obmanuta, međutim, ne može se sa sigurnošću reći šta je prava istina iza svega toga. 

Viralni snimak počeo je da se kopira i širi internetom te su ljudi bili zgroženi celom situacijom.

- Reakcija na njenom licu kada je čula reč "žena", da... ona možda nije ni znala... -

- Supruga priča toliko smireno da sam se ja preplašila -

- Plavuša nije znala. Deluje razočarano -

- Jadne devojke... gledaju u njega i čekaju da im objasni u šta ih je uvukao... - bili su samo neki od komentara.

Koliko je žena govorila hladno i smireno pokazuju i komentari korisnika TikToka koji su rekli kako su pojačavali ton da bi je čuli. Kakogod, oni koji su u sutaciji kao i ovaj muškarac treba da znaju da je veoma verovatno da će biti otkriveni kad-tad, a uz to da postoji šansa da u jednoj ekstremno neprijatnoj situaciji dobiju i "publiku".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)