Brak i veze

SASTANAK JE BIO SAVRŠEN, sve je vodilo ka krevetu, a onda je on ugledao nešto na njenom nožnom prstu! Skočio je kao oparen, više se nije javio!

Iako je sve vodilo ka idiličnoj vezi, muškarac se predomislio u poslednjem trenutku zbog, mnogi su rekli, bizarne stvari.

08.10.2022 20:01

SASTANAK JE BIO SAVRŠEN, sve je vodilo ka krevetu, a onda je on ugledao nešto na njenom nožnom prstu! Skočio je kao oparen, više se nije javio!
shutterstock.com

Nakon prvog uspešnog ljubavnog sastanka mnoge žene očekuju da će i drugi proći slično i u njega ulažu mnogo energije. Međutim, iako je sve vodilo ka idiličnoj vezi jedna žena je ostala šokirana jednom stvari koju je doživela na drugom sastanku i zbog koje ju je potencijalni partner zapravo i "eliminisao". Ona je na poznatom portalu Redit ispričala svoje neprijatno iskustvo želeći da joj internet zajednica pomogne u analizi cele situacije.

Budući da je sa jednim momkom otišla na drugi sastanak i to na večeru u restoranu, ona je odlučila da potencijalnog partneta pozove kod sebe u stan da zajedno gledaju seriju. Tokom cele prethodne nedelje ona je bila na nogama, te je predlog momka da ih uzme u krilo i da ih izmasira, jedva dočekala jer su je stopala veoma bolela. 

- Rekao je da želi da mi masira stopala. To sigurno neću odbiti - prisetila se ona šta joj je prolazilo kroz glavu u tim trenucima. 

U svom tekstu na Reditu je zatim naglasila da ima izuzetno uredna i lepa stopala, kao i da su joj nokti stalno nalakirani. Takođe, ona nema čukljeve, niti bilo koje druge slične probleme. Međutim, izgleda da je neka mana ipak postojala, a da je ona uopšte nije uočila ranije. Naime, muškarac je masirajući njena stopala primetio da ona na stopalima ima nekoliko svetlih tankih dlačica koje i nisu tako uočljive na prvi pogled. Bila je zatečena kada ju je momak pitao zašto nije obrijala noge na prstima.

shutterstock.com

Male dlake na stopalima devojke šokirale su muškarca i on je odbio sledeći sastanak sa njom

-Odmah je prestao da mi masira stopala i progunđao je da je nehigijenski i malo gadno što nisam obrijala prste na nogama, a ja sam rekla da mi to nije palo na um. Jedva se vidi i ne smeta mi, uostalom noge održavam čistima - citirala je svoj razgovor s mladićem razočarana devojka.

Posle izvesnog vremena nastupila je neprijatna tišina i neko čudno raspoloženje koje je vodilo ka razlazu. Pošto je muškarac rekao kako mora "da ustane rano" i ona je zaključila da je vreme da se "veče završi". Oboma je, podrazumeva se, bilo jasno da je odnosu došao kraj. Devojci je bilo krivo što su i prvi i drugi sastanak obećavali te je očekivala da se iz svega rodi veza. Međutim, dlake su presudile. U odeljku za komentare devojka je dobila više od 600 poruka podrške.

- Zamolila bih ga da vidim njegove prste. Zašto muškarci misle da je dlaka nehigijenska samo na nogama žene? - 

- Ljudi poput takvog tipa na kraju ostanu sami? Ko će poželeti da ostane sa takvim momkom? - 

- Tip ima nerealna očekivanja - bili su samo neki od komentara.

Mnogi su zaključili da mladić ima iskrivljenu percepciju ženskog tela. Na post su se osvrnuli i mnogobrojni muškarci rekavši kako je to sigurno tip kome su fetiš stopala jer u drugom slučaju nijedan pripadnik jačeg pola to ne bi primetio. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)